Vatreno izvlačenje brojeva i macarena najavili vikend spektakl - MORAŠ DOĆI!

FOTO Vatreno izvlačenje brojeva i macarena najavili vikend spektakl - MORAŠ DOĆI!

vatra gradski vrt 19

Osmo izdanje Grand prix Osijek Žito Challenge Cupa stiglo je do finalnih dana, a već je pomaknulo granice u svijetu gimnastike. Naime, Osijek je prvi grad u kojem je održano javno izvlačenje brojeva za subotnja i nedjeljna finala.

Izvlačenje, organizirano u dvorani Gradski vrt, bilo je cjelovečernje događanje u kojem je proslavljen Međunarodni dan plesa (29. travnja) i to zahvaljujući ponajviše plesnom studiju Shine, na čelu s predsjednicom Mirom Sekereš, te ravnatelju baleta Vuku Ognjenoviću.

Nakon plesnog programa program pod voditeljskom palicom Vedrana Cara s Otvorenog radija, ponudio je nastup grupe Revolušn, zabavne igre za brojne posjetitelje te javno izvlačenje brojeva za nastupe u finalnom programu Grand prixa.

Zaplesala se i popularna macarena, a atmosfera je došla do usijanja oko 22 sata kada je na pozornicu izašla grupa Vatra predvođena Ivanom Dečakom. Uz hitove Tango, Jantar, Tremolo i brojne druge ispunjeni hodnik dvorane Gradski vrt dao je pravu najavu suboti i nedjelji, koji donose gimnastički spektakl i brojne druge aktivnosti.

U subotu finalni program počinje u 16.30 sati, uz zanimljivo otvorenje organizirane su brojne nagradne igre i pokloni za posjetitelje. Nedjeljni program počinje već od 12 sati, kada su svi posjetitelji pozvani na roštiljadu u sklopu proslave Praznika rada, a nastupi najboljih svjetskih gimnastičara počinju u 14.30 sati.

FOTO:M.Banić/SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr