Lifestyle / Koncerti

La La Land na jezeru Lapovac pokraj Našica

La La Land na jezeru Lapovac pokraj Našica

Uz samo obalu jezera „Lapovac“ pokraj Našica, okupit će se prijatelji i poznanici koje povezuje glazba. Na jedinstvenoj lokaciji gdje jezero susreće šumu, dj setom započeti će dan s prvom probojnom zrakom najdraže nam zvijezde Sunca.

Tokom dana šuma će vibrirati uz zvukove dub-a i reggae uz podrušku Slavonija Vibes Syndicate. Za vizualnu kulisu pobrinut će se „Rave Ann“ koja će rasvjetnim tijelima obojati krošnje i stvoriti novi ugođaj kako noć bude odmicala. Ukoliko ogladnite veći broj mjesta za roštiljanje je osigurano kao i šank kako vas ne bi ostavili žednima, a ukoliko vam je daleko kuća slobodno raširite šatore, ležaljke i rezervirajte vikend za kampiranje. Tokom dana pridružite se u radionici izrade zajedničke velike skulpture od drveta uz support Regeneration ekipe iz Osijeka. Oni željni sporta mogu se okušati u turniru u odbojci na pijesku. Nadamo se da ćemo vam i ovog puta pružiti vam novo magično iskustvo kombinirajući najbolje od prirode, glazbe i zajedničke pozitivne energije...U La La Land-u ne toleriramo nasilje bilo kakve vrste spram osobe pored tebe i zemlje na kojoj stojiš.

LINE UP:
►Ewan
►Seraphim codex
►Marko felinger
►Tom Spock
►Oberön
►Ervin Mandari
►Mario Mijatović
►Moz
►Omer
►Articledisco
►Ned
►Ivan Rajković
►Greys
►Moshouse
►Slavonija Vibes Syndicate
►Kick Kong!
►D'noizz
►Fixsell
►Sway
►3TT
►Pigi da don
►Mussa
►Max
►Kal el
►Siky
►Ivan Krpan
►Ben Gang
►m.od
►Danny
►Ivan Raver
►Dalko
►Khari

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

VISUALS & DECO:
۞ Rave Ann
۞ Regeneration
۞ Dhp Astronauts

 

 

ULAZ pretprodaja: 20 KN
Na ulazu: 30 kn

Za kupovinu ulaznice po povoljnijoj cijeni od 20 kn potrebno je poslati ime i prezime na mail: [email protected] i kliknuti dolazak na događaj.

HŽ Putnički prijevoz svim putnicima posjetiteljima odobrava 40% popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova u unutarnjem prijevozu.

Popust se može koristiti od 12. do 15. svibnja 2016. isključivo za kupnju povratnih prijevoznih karata iz svih kolodvora do kolodvora Našice i natrag. Prilikom kupnje prijevozne karte potrebno je naglasiti da putujete u La La Land, a povratnu kartu na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na informacijskom pultu održavanja festivala.

Popust se ne može koristiti na udaljenostima kraćim od 25 km.

I hope to see ya soon in La La Land

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo vam 2x2 ulaznice! Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u La La Land!

DOBITNICI:
Bernarda Tomić
Josip Kraštek
[/important]

SiB.hr

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!