Lifestyle / Koncerti

Rundek Cargo Trio kreće na veliku turneju

Rundek Cargo Trio kreće na veliku turneju

U tjednima koji slijede posjetit će KARLOVAC, LABIN, ZADAR, SPLIT, SISAK, OSIJEK, KOPRIVNICU, SLAVONSKI BROD, RIJEKU i BJELOVAR gdje će promovirati novi album „Mostovi“.



U lipnju prošle godine, Rundek Cargo Trio objavljuje Mostove i time započinje čarobno putovanje, prema mnogima, jednog od najboljih albuma hrvatskog rocka u proteklih desetak godina. Ljepotu ovog izdanja, satkanog od jedanaest skladbi, publika je prepoznala, osjetila i dočekivala s velikim interesom gdje god bi nastupili; u Zagrebu su u kratkom roku rasprodali dva ljetna koncerta, oduševilli su punu Tvrđavu Sv Mihovila u Šibeniku, rasprodali dva koncerta u Splitu, održali niz nastupa od Slovenije do Makedonije, Crne Gore i Srbije, Kanade i Austrije, a ovog proljeća donose vam pravu proljetnu turneju kakva se u Hrvatskoj nije dogodila još od izlaska albuma „Plavi avion“.

Trio će ovog proljeća održati koncerte u Karlovcu, Labinu, Zadru, Splitu, Osijeku, Koprivnici, Sisku, Slavonskom Brodu, Rijeci i Bjelovaru. U nekim će gradovima nastupiti prvi put u karijeri, a na turneju kreću bogatiji za dva Porina; prije nekoliko dana tu prestižnu nagradu struke dobili su u obje kategorije u kojima su bili nominirani; za najbolji album alternativne glazbe te u kategoriji najbolji video broj za spot „Ima ih“ u režiji Radislava Jovanova – Gonza.

Velika proljetna turneja započinje koncertom u Karlovcu, 15. travnja u Domu OSRH Zrinski. Već sljedeći dan, 16. travnja, Trio nastupa u Labinu u „Klubu 21“, a u nastavku vam donosimo cijeli raspored turneje:

• 15.4. – Karlovac, Dom HV Zrinski – 21 h
• 16.4. Labin – Klub 21 – 22 h
• 22.4. Zadar – crkva Sv. Dominika – 21 h
• 23.4. Split – Judino drvo – 22 h
• 27.4. Sisak – Siscia Jazz Club – 21 h
• 28.4. Osijek – Kino Urania – 20 h
• 29.4. Koprivnica – Dvorana Domoljub – 20 h
• 30.4. Slavonski Brod – KKD Ivane Brlić Mažuranić – 20 h
• 20.5. Rijeka – HKD Teatar – 20 h
• 10.6. Bjelovar – open air

Svoje ulaznice za koncert u Slavonskom Brodu u Kazališno Koncertnoj Dvorani Ivane Brlić Mažuranić, možete kupiti po cijeni od 80 kuna putem sustava Eventim. Ukoliko ostane ulaznica na dan koncerta cijena će iznositi 90 kuna.

Osim koncerata u sklopu turneje, Darko Rundek, Dušan Vranić – Duco i Isabel pripremili su i novi spot za još jednu pjesmu s albuma, što će nakon „"Midnight Calypso", „Don Juana“ i „Ima ih“ biti četvrti službeni singl. O kojem je singlu riječ otkrit će za desetak dana.

Cijene ulaznica i sve informacije o svakom pojedinačnom koncertu u sklopu turneje „Mostovi“ možete pronaći na službenoj Facebook stranici Darka Rundeka.

   


Izdvojeno

Reci što misliš!