Lifestyle / Koncerti

Memorijalni koncert u spomen Arsena Dedića

Memorijalni koncert u spomen Arsena Dedića

Dana 29. 04. 2016. godine s početkom u 20:00h u osječkom Dječjem kazalištu u Donjem gradu, bit će održan koncert u spomen i čast "našeg" Arsena Dedića.

Na koncertu nastupit će ovogodišnji apsolutni pobjednik "Porina" sa šest osvojenih nagrada Matija Dedić. Kao gost, na poziv sa velikim zadovoljstvom odazvao se i Zoran Predin, jedan od najpriznatijih slovenskih glazbenika, pjesnika, kantautora i začetnika slovenskog Novog vala s prijelaza iz 20. u 21. stoljeće.

"Matija svira Arsena" je album 2016. godine, odlučili su tako glasači glazbene nagrade "Porin" čija je svečana dodjela održana u dvorani Gripe u Splitu. Primajući nagradu Matija se zahvalio svome "starom" koji je ostavio divne note i stihove svima nama zauvijek. Potom je orkestar "Porina" pod dirigentskom palicom Alana Bjelinskog odao počast velikom Arsenu, da bi mu se potom pridružili svi poznati estradni glazbenici u pjesmi "Tamo da putujem". Nakon rasprodanog koncerta u Zagrebu i Osijek će se na jedan zasigurno jedinstven i dostojanstven način oprostiti od svoga "Amiga".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

 "S dozom respekta i nestrpljenja očekujemo ovaj koncert u nasem gradu. Ovo neće biti samo jedan običan koncert već uspomena koju ćemo sa sobom ponijeti i rado ga se sjećati. "

Karte po cijeni od 90 kn u preprodaji i na dan koncerta po 110kn, možete kupiti na blagajni Dječjeg kazališta u donjem gradu. Ulaz je strogo limitiran na broj od 240 sjedala i oni najsretniji isti će moći i pogledati. Karte će biti u preprodaji od 08.travnja. 

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!