Lifestyle / Koncerti

Dimitri Vegas & Like Mike donose spektakl na Exit Dance Arenu

Dimitri Vegas & Like Mike donose spektakl na Exit Dance Arenu

Najtraženiji svjetski DJ duo i prvoplasirani na prestižnoj DJ Mag listi Dimitri Vegas & Like Mike najavili su pravi spektakl na Exit Dance Areni i potvrdili nastup u četvrtak, 7. srpnja!

Belgijska braća grčkog podrijetla Dimitri i Michael Thivaos, poznati su i kao domaćini poznatog Tomorrowland festivala čije himne redovno pišu od 2010. godine, a trenutno su traženiji i od najvećih superzvijezda kao što su Hardwell, Martin Garrix, Davida Guetta i Avicii, od kojih su mogli iz prve ruke čuti šta ih čeka ovog ljeta na čuvenoj Areni.

Njihovu popularnost najbolje opisuje 40.000 prodanih ulaznica za samo 40 minuta za dvije od ukupno tri rasprodane noći u belgijskoj Sportpaleis areni, prestigavši rekorde koje su držali Madonna i U2! Nakon 10 uzastopnih prvih mjesta, najveća online prodavaonica elektronske glazbe Beatport proglasila ih je za izvođače godine, a njihovi hitovi "Tremor", "Mamouth" i snimci brojnih nastupa u zbiru prelaze milijardu YouTube pregleda. Poznati kao vrhunski remikseri, Dimitri i Mike su surađivali s vodećim izvođačima današnjice kao što su Calvin Harris, The Weeknd, Justin Bieber, Major Lazer, ali i s ovogodišnjim zvijezdama Exita kao što su Kensington ili Feder. Dimitri Vegas & Like Mike su poznati po spektakularnim nastupima na najvećim festivalima i arenama širom planeta uz suvremenu produkciju koju karakteriziraju vizualni i svjetlosni efekti pozorno skrojeni za njihove euforične setove. Ove godine, Dance Arena sprema posebna produkcijska iznenađenja pa će upravo ovaj show prve noći pokrenuti spektakularno izdanje, već dodatno proširene elektronske pozornice Exit festivala.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na Arenu dolaze Mind Against, Disciples, Cattaneo b2b Saiz i Zabiela!

Prvi put na ovim prostorima, u petak 8. srpnja na Arenu stiže popularni talijanski tech-house duo Mind Against, velikani prestižne "Life & Death" etikete koju je prošle godine predstavio drugi poznati DJ duo iz Italije, Tale of Us. Techno, house i IDM prožeti zaraznim psihodeličnim zvukom 80-ih karakteriziraju braću Fognini. Alessandro i Federico autori su kultnih izdanja "Atlant", "Ceremonial", "Avalon" i "Strange Days" zahvaljujućim kojim "Life & Death" etiketa danas vrijedi za jednu od predvodnika suvremenog zvuka. Redovni su gosti Richieja Hawtina i Svena Vatha na Ibizi, a za njihove nastupe danas se otimaju svi vodeći festivali.

Dublje note u petak na Arenu donijet će i rijetko viđeni "back2back" duo koji čine argentinski maestro Hernan Cattaneo i španjolski inovator Henry Saiz. S karijerom od tri desetljeća, dizanjem argentinske house scene s lokalne na globalnu razinu, suradnjom s imenima kao što su Nick Warren, Guy J, Danny Howels i Henry Saiz , uz više od 30 originalnih i 50 remiks izdanja, Cattaneo je  ličnost koja uživa kultni status na globalnoj sceni. Nakon nastupa na svakom većem svjetskom festivalu, jedan je od rijetkih koji je bio u vrhu i DJ Mag i Resident Advisor rang lista, potvrdivši titulu jednog od najuglednijih DJ-a današnjice.

Henri Saiz je madridski DJ i producent koji redovno izdaje za vodeće britanske etikete Renaissance, Global Underground i Bedrock. Njegova izdavačka kuća Natura Sonoris je proglašena za najbolju u 2011. godini, a njegov remiks singla "Lamur" od Guy J-a bio je "Essential New Tune" na BBC Radiju 1 u poznatoj emisiji Pete Tonga. Posljednjih godina nastupao je na festivalima kao što su Sonar, Creamfields i Global Gathering.
 
Iste večeri na Arenu dolazi i londonski trio Disciples, koji čine Nathan D. Duvall, Gavin Harryman Koolmon, i Luke Anthony McDermott. Njihov rad prvi je prepoznao veliki Pete Tong izdvojivši dva njihova singla "Catwalk" i "They Don't Know" koji su neizostavni u setovima vodećih imena na svjetskoj house sceni. Poznati po izuzetnim deep-house setovima i produkciji, a njihov singl "How Deep is Your Love" koji su radili s Calvinom Harrisom je postao jedan od najvećih svjetskih hitova 2015. godine.

Noć ranije, u četvrtak 7. srpnja, pravo usijanje za DJ pultom donijet će istinski virtuoz i nepogrešivi majstor miksa James Zabiela. Tehnički savršeni setovi donijeli su mu poštovanje kolega na svim meridijanima. Ljubiteljima njegovog zvuka poznat je po "Renaissance" miks kompilacijama, čestim gostovanjima kod Pete Tonga u emisiji "Essential Mix" na BBC Radio 1, a publika Exita i dalje pamti njegov debi na Areni 2006. godine.

Exit festival održat će se ove godine od 7. do 10. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim Exit Avantura putuje na Jadransko more radi trećeg Sea Dance festivala od 14. do 16. srpnja. Nastupe su već potvrdili Ellie Goulding, Wiz Khalifa, Bastille, Dimitri Vegas & Like Mike, Stormzy, Lost Frequencies, Solomun, Robin Schulz, Nicky Romero, Ms. Dynamite, Zomboy, Wilkinson, Mind Against, Disciples, Dub Pistols, Kensington, Feder, Sam Feldt, DJ Hype, Andy C, Modestep, Ivy Lab, Sub Zero, Hernan Cattaneo b2b Henry Saiz, James Zabiela, Tommy Four Seven, Antigone, Francois X i Shlømo.

Ulaznice za Exit prodaju se po cijeni od 460 kn, a Sea Dance od 285 kn, dok cijela Exit Avantura stoji samo 540 kn, što je ušteda od 60% u odnosu na završnu cijenu!

Ulaznice su dostupne na Entrio online i na njihovim prodajnim mjestima.

Putem stranice exittrip.org prodaju se i turistički aranžmani koji sadrže ulaznicu i smještaj od 79 € za Exit ili 99 € za cijelu Exit Avanturu.

​ 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!