Tony Cetinski u ožujku u dvorani Gradski vrt

Tony Cetinski u ožujku u dvorani Gradski vrt

Jedinstveni glazbeni velemajstor Tony Cetinski na press konferenciji održanoj u zagrebačkoj Areni najavio je veliki koncert koji će se u istoj dvorani održati na Dan žena 08.03.. Uz već najavljeni koncert u beogradskoj Kombank Areni 05.03., Tony je okupljenima otkrio mjesto i datum trećeg velikog koncerta koji će održati u deset dana.

Naime, četiri dana nakon zagrebačkog koncerta, subota 12.03.2016., Tony će nastupiti u Gradu na Dravi, Osijeku. Ulaznice za koncert u dvorani Gradski vrt u prodaji su od danas putem sustava eventim.

Sam Tony u druženju s novinarima otkrio je kako se iznimno veseli i jedva čeka nastupe u Areni Zagreb, te u Beograd i Osijeku, a posebno mu je drago što će kao gosti na sva tri koncerta nastupiti i dečki iz Pravila Igre, koji su kako sam kaže, 'u samo par mjeseci napravili izniman uspjeh sa svoje četiri pjesme'.

Uz Tonyja Cetinskog na pressici su bili i dečki iz Pravila Igre koji su ponovili 'kako su počašćeni što imaju prigodu nastupiti sa Tonyjem na koncertima u sklopu turneje'.

Na druženju u Areni Zagreb još jednom je naglašen humanitarni apekt nastupa u Zagrebu. Naime, jedan euro od svake kupljene ulaznice za zagrebački koncert biti će doniran u fond Međunarodne organizacije Europa Donna, za kupnju aparata za jednokratno zračenje žena oboljelih od raka dojke. Na press konferenciji bila je i predsjednica Udruge 'Europa Dona' Vesna Ramljak, koja je ovom prigodom okupljenima rekla više o samom radu, ali se i zahvalila Tonyju i cijelom njegovom timu što su prepoznali potrebe i cijene rad Udruge.

U iščekivanju novih vijesti iz ekipe Tonya Cetinskog uživajte u singlovima ‘Mjesečar’ i 'Vjera Nevjera' u izdanju Hit Recordsa.

Do tada ulaznice za jedan od koncerata Tonyja Cetinskog koji ne smijete propustiti, Beograd 05.03., Zagreb 08.03. i Osijek 12.03., osigurajte putem sustava Eventim.

NAGRADNA IGRAOrganizatori koncerta poklanjaju 5x1 ulaznicu za koncert. U komentar upišite: Lajkam www.fb.com/sib.hr jer me vodi na koncert Tonija Cetinskog!

Dobitnici su: Ana Lovrić, Tomislava Periša, Toni Delić, Marija Kunac i Matej Jelavić

  
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja