Lifestyle / Koncerti

Superzvijezda dolazi: Ellie Goulding na otvaranju Exita 7. srpnja

Superzvijezda dolazi:  Ellie Goulding na otvaranju Exita  7. srpnja

Ellie Goulding napokon dolazi na ove prostore i 7. srpnja će nastupiti na svečanom otvaranju ovogodišnjeg Exit festivala! S preko 17 prestižnih nagrada, multiplatinastim nakladama i tri milijarde YouTube pregleda, 29-ogodišnja pjevačica smatra se za jednu od najpopularnijih ženskih izvođača današnjice uz Taylor Swift, Adele i Rihannu.

Ellie na Exit dolazi kao headliner najvećih svjetskih festivala kao što su Glastonbury, Lollapalooza, iTunes, Future Music, Rock Werchter, Benicassim, Sziget i brojni drugi. Ove godine, uz Exita, predvodi i program kalifornijskog diva Coachelle, rame uz rame s Calvinom Harrisom i ponovno okupljenim Guns'n'Roses! Na glavnoj pozornici Exita, uz spektakularan vatromet slušat ćemo neke od najvećih suvremenih hitova poput "Burn", "Love Me Like You Do", "Lights", "I Need Your Love", "Outside", "Starry Eyed"...

(VIDEO) Ellie Goulding dolazi na Exit: 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Aktualni album "Delirium" producirao je švedski pop genij Max Martin, čovjek od kojeg više napisanih broj 1 hitova imaju samo Lennon i McCartney, a koji je radio i aktualne albume za Adele, Taylor Swift i The Weeknd. Ova suradnja oboma je donijela dvije nominacije za Grammy nagrade, a zajedno su napisali najveće hitove "Love Me Like You Do", "On My Mind" i "Army", čiji spotovi zajedno imaju preko milijardu YouTube pregleda! I prethodni albumi "Lights" i "Halcyon" osvojili su sve vodeće svjetske diskografske i radijske top liste, a prestižnu BRIT nagradu za najboljeg ženskog izvođača osvojila je 2014. godine.

Ellie je poznata po širokoj listi suradnika gdje se posebno izdvaja Calvin Harris, a njihovi megahitovi "I Need Your Love" i "Outside" poharali su svjetske top liste. Nakon što su mediji špekulirali da su u vezi, Ellie ih je demantirala spojivši Harrisa sa svojom najboljom prijateljicom - Taylor Swift! Pozornost medija je privukla i njena, prvo studijska, ali ovog puta i privatna veza sa Skrillexom, koju ipak nisu održali zbog vlastitih turneja. Fanovi elektronike slušali su Ellie u kompoziciji Mathewa Herberta iz filma "Life in a Day", a još jedan veliki producent Junkie XL, za nju je skladao nekoliko vodećih pjesama iz filma "Divergent". Pjesma "Beating Heart" obilježila je čuveni filmski serijal "The Hunger Games", dok je sam vrh holivudske glazbe dostigla vodećom pjesmom iz filma "50 Shades of Grey", čiji spot je jedan od 30 najgledanijih u povijesti.

Ellie je poznata i po brojnim spektakularnim nastupima na MTV i BBC nagradama, kao i u popularnim TV serijalima "X Factor" i "Voice" koje gledaju stotine milijuna širom planeta. Izuzetnu gledanost imala je i posljednja Victoria Secret revija, na kojoj je Ellie pjevala uživo u direktnom prijenosu s najpoznatijeg modnog događaja na planetu! Jedan nastup ipak je ostao izvan konkurencije, kada je na osobnu želju mladenaca pjevala uživo u Buckinghamskoj palači na vjenčanju princa Williama i Kate Middleton! Ellie se na svjetskoj sceni izdvaja po autorskom talentu i neobičnoj boji glasa kojom je osvojila fanove već uz debi-singl "Under The Sheets", postavši ujedno druga umjetnica koja je u istoj godini osvojila prestižnu BRIT nagradu kritike (Critics' Choice) i BBC-jevu titulu nadolazeće zvijezde.

Ellie Goulding često sudjeluje u humanitarnim akcijama, od maratona i prodaje svojih miks izdanja za siromašnu djecu pa do borbe za ravnopravnost spolova i prikupljanja sredstava za oboljele u Africi. Popularna pjevačica ujedno promovira zdrave navike i vegansku ishranu, a objavila je i dokumentarni film o zdravom životu na turneji, uz otkrivanje svojih veoma intenzivnih vježbi zahvaljujući kojima je stigla i do naslovnica fitness magazina Shape i Self. Uz njih, Ellie redovno krasi naslovne stranice globalnih časopisa kao što su Cosmopolitan, Elle, Glamour, Marie Claire i drugi.

Exit festival održat će se ove godine od 7. do 10. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim Exit Avantura putuje na Jadransko more zbog trećeg Sea Dance festivala od 14. do 16. srpnja. Uz Ellie Goulding, nastupe su već potvrdili Wiz Khalifa, Bastille, Stormzy, Lost Frequencies, Solomun, Robin Schulz, Nicky Romero, Zomboy, Wilkinson, Ms. Dynamite, Dub Pistols, Kensington, Feder, Sam Feldt, DJ Hype, Andy C, Modestep, Ivy Lab, Sub Zero, Tommy Four Seven, Antigone, Francois X i Shlømo.

Ulaznice za Exit prodaju se po cijeni od 460 kn, a Sea Dance od 285 kn, dok cijela Exit Avanturu košta samo 540 kn, što je ušteda od 60% u odnosu na završnu cijenu. Ulaznice su dostupne na Entrio online i na njihovim prodajnim mjestima. Putem stranice exittrip.org prodaju se i turistički aranžmani koji sadrže ulaznicu i smještaj od 79 € za Exit ili 99 € za cijelu Exit Avanturu.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!