Lifestyle / Koncerti

Blagdanski koncert Halida Bešlića u Našicama

Blagdanski koncert Halida Bešlića u Našicama

Legenda narodne glazbe, Halid Bešlić održat će u nedjelju, 20. prosinca 2015. svoj prvi samostalni koncert u Našicama, u dvorani Osnovne škole kralja Tomislava.

Koncert godine u Našicama, kako ga mnogi nazivaju i s nestrpljenjem iščekuju, već je u samoj najavi izazvao velik interes Našičana i žitelja okolice.

U okviru promocije posljednjega albuma i turneje “Romanija”, Halid Bešlić predstavit će uživo neke od uspješnica s novog albuma: “Sijede“, “Sevdah da se dogodi“, “Lavanda“…, a zatim ponoviti s fanovima stare hitove: “Prvi poljubac”, “Čardak”, “Miljacka“, “U meni jesen je”, “Malo je malo dana”, “Iznad Tešnja zora sviće“, “Zlatne strune” i brojne druge.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Predgrupa će biti izvrsni glazbeni sastav Pepermint. Koncert počinje u 20.00 h.

Legendarnom pjevaču narodne glazbe Halidu Bešliću, pridružit će se na prvom samostalnom koncertu u Našicama, u nedjelju, 20. prosinca 2015., i Slavonski trubači, inače rado viđeni gosti na Halidovim koncertima u Slavoniji.

Slavonski Trubači izvode obrade pjesama Slavonije, Podravine, Zagorja, Međimurja, Dalmacije i Hercegovine, pjesme poznatih narodnih pjevača te poznate hitove romske glazbe.

Do sada bilježe uspješne nastupe i suradnju s poznatim glazbenicima hrvatske glazbene scene: Đanijem Stipaničevim, klapom Cambi, Krunoslavom Kićom Slabincem te Halidom Bešlićem na više koncerata.

“Čast mi je i radost zapjevati s prijateljima koji će doći u Našice na koncert. Krajem listopada oduševila me energija Našičana u emisiji „Lijepom našom“ i tom sam prilikom obećao i sebi i njima da ćemo sve ponoviti na velikom, pravom koncertu. I, eto me, dolazim u ovo najljepše, predblagdansko doba…“, rekao nam je Halid Bešlić u razgovoru uoči koncerta.

Stoga požurite po svoju ulaznicu jer je interes iznimno velik.

Prodaja ulaznica počinje sredinom tjedna na navedenim prodajnim mjestima:

NAŠICE: Hotel Park (recepcija),
DONJI MIHOLJAC: ured Turističke zajednice,
SLATINA: ured Turističke zajednice,
OSIJEK: Caffe bar Dvorac (Mačkamama),
RH, BiH, RS, H: kiosci Tisak, sustav Eventim i Entrio.hr

Sve informacije provjerite na www.koncert.hr

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo vam 4x1 ulaznicu za koncert. U komentar upišite SiB.hr me vodi na Halidov koncert u Našice. Dobitnike ćemo proglasiti 16.12.

Dobitnici su: Marlies Ivanković, Mario Molnar, Spomenka Grgić i Ljiljana Gligorević[/important]

   

   


Izdvojeno

Reci što misliš!