Lifestyle / Koncerti

Kandžija & Gole žene uz Tuborg Open Fair 'doma' čine veliko slavlje novog albuma

Kandžija & Gole žene uz Tuborg Open Fair 'doma' čine veliko slavlje novog albuma

Tuborg Open Fair u Osijek dovodi najboljeg freestylera na Balkanu – britkog Kandžiju i njegovih šest Golih žena. A uz prvi službeni album promo party, finale TOF-a bit će nezaboravno!

Tuborg Open Fair je u zadnja dva velika događaja koja su donijela dva velika gostovanja (Friction u prosincu 2014. i Goldie u svibnju 2015.) potvrdio status festivala koji pomiče granice, podiže ljestvice i publici donosi upravo ono što želi.

Jesenska TOF turneja pošla je i opet u tom smjeru – odabirom izvođača koji je nositelj najočekivanijeg albuma godine.

No, to da Kandžija i njegova vesela ekipa imaju najočekivaniji album 2015. – to već sve ptičice na granama znaju. Od proljetnih najavnih koncerata i nestrpljenja u zraku uskoro će biti četiri mjeseca, a još se uvijek nije slegla prašina koju su podigli velikim koncertom u Vintage Industrial Baru koji je, kažu, iznenadio i njih same.

Nije pak iznenadio kritiku – koja ih je jedva dočekala, a ni publiku kojoj je već godinama jasno da osvježenje koje Kandžo donosi na scenu nije kratkog vijeka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Od genijalnih 'Jelena' i 'Bicikl', 'Trenerka i kožnjak', 'Donji Miholjac' i, rijetko izvođenog, 'Mali Mržnja', preko albuma 'Zlatne žbice', 'Dvojezična ploča' i 'Folder s Golim ženama', do hrabrog ovogodišnjeg singla 'Crkva', Kandžija je u nekoliko navrata dokazao kako ni jedna tema nije preosjetljiva da bi se njome poigralo, te kako ima nesumnjivo izošterno osjetilo kad dođe do 'piknuti tamo gdje boli' – što je u konačnici poanta žanra kojeg je odabrao.

TOF dakako ne bi bio baš to što jest bez TOF domaćina – klupskih majstora masnog basa i dobre atfmosfere – naširoko u regiji poznatih i prepoznatih Chew The Fat! CRO. Rezidenti programa – Yesh, DMT i Tone Tuoro uz vizulne poslastice vj –polygona osigurat će da svaka večer počne i završi baš onako kako treba!

Ono što osječki Tuborg Open Fair čini najposebnijim TOF-om na ovoj turneji jest izlazak upravo tog najočekivanijeg albuma. Samo dan prije tulumarenja u Epicu ''Nema labavo'' ugledat će i službeno svjetlo dana. Osijek će utoliko zaista biti grand finale Tuborg Open Faira 2015. Jedva ga čekamo!

Posljednja postaja Tuborg Open Fair turneje je Osijek i Klub Epic, 12. prosinca. Ulaznice po cijeni od 20kn u pretprodaji potražite kroz sustav Entria te 25kn na ulazu u klub.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!