Lifestyle / Koncerti

Balašević u Slavonskome Brodu - dodatne ulaznice

Balašević u Slavonskome Brodu - dodatne ulaznice

Nakon što je Panonski mornar posjetio Osijek, Split i Zagreb 27. i 28. svibnja dolazi u dvoranu Vijuš u Slavonskome Brodu. Portal SiB.hr medijski je pokrovitelj koncerta.

Osječki koncert za koji su se ulaznice razgrabile u rekordnome roku i na koji su osim Osječana došli i brojni gosti ostao je mnogima u lijepome sjećanju. Zasigurno, mnogi će ta sjećanja željeti oživjeti na koncertu u Slavonskom Brodu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Premijeru u gradu na Savi imati će i film (28.5.) Kao rani mraz, a cijena ulaznice iznositi će 80 kuna, dok će ulaznica za koncert (27.5.) biti 160 kuna, a ne sumnjamo kako će i ovoga puta brzo biti rasprodane.

[important title=Dodatne informacije - još uvijek ima ulaznica!]

Sve je spremno za dugo očekivano gostovanje Đorđa Balaševića i njegove Panonske mornarice u Slavonskom Brodu. Publiku će u dvorani Vijuš dočekati vrhunska produkcija koja je stigla u dva šlepera i desetak kamiona, koja teži oko 20 tona, sa stotinjak rasvjetnih tijela, ponajboljim zvukom u regiji, posebnom scenografijom u obliku staroga broda i sa još puno dodatnih detalja. Koncert, koji će se održati u petak s početkom u 20 sati, zasigurno će oduševiti fanove ovog kantautora svojom produkcijskom snagom, vrhunskim orkestrom, omiljenim pjevačem i repertoarom koji obuhvaća glazbeni opus ovog velikana, a potrajat će više od 3 sata!

Ulaz u dvoranu se otvara već od 18 sati te pozivamo publiku da dođe na vrijeme kako bi se izbjegle gužve i kako bi svi nesmetano i pravodobno ušli u dvoranu te nazočili ovom događaju.

U subotu, također s početkom u 20 sati, održat će se projekcija filma "Kao rani mraz", redateljskog prvijenca Đorđa Balaševića, a dvorana Vijuš će biti posebno dekorirana za tu prigodu i to dijelom scenografije iz samog filma, dominirat će platno dimenzije od čak 144 m2, posebno uvezeno iz Engleske. Publiku će pozdraviti Đorđe Balašević osobno, u pratnji tamburaša, bit će i poklona za publiku, a i poneko iznenađenje.

Svi oni koji budu nazočili ovim događanjima zasigurno će ovaj vikend dugo pamtiti po eventu koji se rijetko viđa.

Sve one koji još nisu uspjeli osigurati svoje ulaznice, izvješćujemo da se posljednji kontigent istih i za koncert i za film – NALAZI U PRODAJI! Ulaznice se mogu kupiti u agenciji Brod – turist, dvorani Vijuš i Hotelu Savus u Slavonskom Brodu, oglasnom odjelu Glasa Slavonije u Osijeku, hotelu Park u Našicama i caffe baru Saloon u Đakovu . Ulaznice će se moći kupiti i na blagajni dvorane Vijuš na dan evenata i to po redovnoj cijeni ( posljednjeg dana neće se dizati cijena ulaznica, kako je to uvriježeno na drugim eventima )!

Đorđe Balašević u Slavonskom Brodu nakon 22 godine, događaj koji ne bi trebali propustiti!

[/important]

[important title=Nagradna igra: 4x1 ulaznica za koncert i 4x1 ulaznica za film Balaševića]

Portal SiB.hr medijski je pokrovitelj dijela turneje u Slavonskome Brodu te dijelimo 4x1 ulaznicu za film Kao rani mraz i 4x1 ulaznicu za koncert Balaševića i Panonske mornarice.

Sve što trebate jest u komentar članka (Facebook ili forum) staviti komentar Volim Balaševića i čekati izvlačenje 11.05.

Dobitnici u nagradnoj igri:

Film: Kristina Đukić-Prusina, Irena Gamboš, Matea Nuić, Ladislav Walter

Koncert: Zvonko Đerfi, Silvija Komljen, Ivana Opačak, Esseker (forum)

Dobitnici će o načinu preuzimanja ulaznica biti obaviješteni mailom ili putem Facebook profila.

Ostalima više sreće sljedeći puta.

[/important]

[important title=26. travnja počinje prodaja ulaznica]

U utorak, 26. travnja, u prodaju kreću ulaznice za spektakle koje će ugostiti Varaždin, Slavonski Brod i Pula, a na kojima će svi oni do kojih ulaznice pronađu put, moći uživati u koncertu Đorđa Balaševića i njegove Panonske Mornarice, kao i u projekciji filma Đorđa Balaševića "Kao rani mraz".

SLAVONSKI BROD 27. i 28.5. Dvorana Vijuš

Cijena ulaznica: koncert 160,00 kn

                          film 80,00 kn

Prodajna mjesta (ulaznica još ima vrlo malo!):

- online na: www.eventim.hr

- prodajna mjesta Eventima

- Astralis Travel- Slavonski Brod

- Interspar – Centar Supernova – Slavonski Brod

- BP Petrol – benzinska postaja – Slavonski Brod

- Interspar – Osijek

- Atlas Air Tours – Osijek

- Tisak media – Osijek

- Dancing Bear – Osijek


PULA 13. i 14.8. Arena 

Cijena ulaznica: koncert 190,00 kn, fan pit 230,00 kn

                          film 80,00 kn

Prodajna mjesta: prodajna mjesta Glasa Istre te agencija Activa Travel u Puli.

[/important]

 

GALERIJA FOTOGRAFIJA I SET LISTA S KONCERTA U OSIJEKU <<<KLIKNI

Video prilog s premijere filma u Osijeku:

{youtube}fAIWW_M0YR0{/youtube}

 

Video prilog s koncerta u Osijeku:

 

{youtube}cPPXQQLaKWs{/youtube}


Izdvojeno

Reci što misliš!