Lifestyle / Koncerti

Dani prvog hrvatskog piva uz brojne novitete

Dani prvog hrvatskog piva uz brojne novitete

Povodom skorog početka već tradicionalne, sedme po redu manifestacije Dani prvog hrvatskog piva, na prostoru same manifestacije (lijeva obala Drave, na parkiralištu kod katakombi) održana je press konferencija na kojoj je predstavljen ovogodišnji program i noviteti.

Direktor Pivovare Osijek Antonio Drobina još je jednom istaknuo tradicionalne vrijednosti koje se kroz Osječko pivo njeguju još od davne 1664.godine, te se građane grada Osijeka, pa i šire pozva na ovogodišnje svečano otvorenje koje će se održati 9.9.2015. na glavnom gradskom trgu, Trgu A. Starčevića sa početkom u 11h. Na svečanom otvorenju, osim prigodnog programa, građane će se počastiti prvim i puno boljim pivom, te prigodnom, prodajom paketa ulaznica, a očekuju se i još neka iznenađenja.

Marija Ribić, iz marketinga Pivovare, naglasila je kako nas i ove godine očekuje 9 dana vrhunske pivarske fešte, uz obilje piva i tradicionalnih pivskih jela. Puno bolji dani, ove godine započinju 9.9. i traju do 19.9.2015., a evo i programa, odnosno izvođača koji nas očekuju:

09.09. MAJA ŠUPUT
10.09. MEJAŠI
11.09. SINOVI RAVNICE/SLAVONSKI TRUBAČI
12.09. SLAVONIA BAND
13.09. CECILIJA
16.09. DŽENTLMENI
17.09. GAZDE
18.09. VRANAC
19.09. SLAVONSKE LOLE

Program u šatoru započinje od 19h, odnosno glazbeni program počinje u 20h sa nastupom kućnog benda, a to su i ove godine TS Lege. Novost ovogodišnje manifestacije Dani prvog hrvatskog piva je i naplata ulaza koja će iznositi 15,00 kn, ali sa uključenom konzumacijom (pivo ili sok od 0,5l).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svim građanima, koji ove godine žele osigurati svoj prostor u šatoru, pripremili su poseban kutak „Pivski salaš“ u kojem uz prigodne cijene mogu uživati u odličnoj hrani i još boljem pivu, te prigodnim poklonima.

POVEDI EKIPU I UŽIVAJ – ŠTO VAS JE VIŠE TO VAS VIŠE POGODNOSTI ČEKA IZABERI NEKI OD PAKETA REZERVACIJA:

· PAKET „VESELI BEĆAR“ 140,00 KN – PAKET ZA 1 OSOBU KOJI UKLJUČUJE: POSEBNO MJESTO SAMO ZA TEBE, 3 PIVA, 1 OBROK, 1 POKLON PAKET I ULAZNICU

· PAKET „ČETIRI TAMBURAŠA“ 490,00 KN – PAKET ZA 4 OSOBE KOJI ULJUČUJE: POSEBNO MJESTO ZA VAS, 12 PIVA, 4 OBROKA, 4 POKLON PAKETA I 4 ULAZNICE

· PAKET „ŠOKADIJA“ 960,00 KN – PAKET ZA 8 OSOBA KOJI UKLJUČUJE: POSEBAN STOL ZA VAS, 24 PIVA, 8 OBROKA, 8 POKLON PAKETA I 8 ULAZNICA INFORMACIJE I REZERVACIJE NA TEL 031 514 721 (ILI NA FACEBOOKU DANI PRVOG HRVATSKOG PIVA)

Kako je ovo manifestacija koja je postala svojevrsni brend Grada Osijeka, koju riječ dao je i direktor TZ Grada Osijeka gosp. Saša Uranjek koji je između ostalog pozvao sve građane da i ove godine budu dio puno boljih dana, Dana prvog hrvatskog piva.

  


Izdvojeno

Reci što misliš!