Lifestyle / Koncerti

Dječje igraonice, radionice, dječji sajam i sandart radionice u Avenue Mallu

Dječje igraonice, radionice, dječji sajam i sandart radionice u Avenue Mallu

U Algoritam Profil Mozaik knjižari od 29.08.-12.09.2015. održavaju se razne dječje radionice! Djecu očekuju profesionalni animatori koji će s njima crtati, izrađivati kreativne predmete, maskota i balončica koja izrađuje cool balone, naravno i super nagrade.

Neke od glavnih nagrada su crtići Frozen, Pčelica Maja, Hrabri Mališan, pune pernice, Gorujess asortiman, dječje knjige, a svako dijete će kući otići s poklon vrećicom u kojem će biti školski pribor i ostale sitnice. Djeca će moći oslikati lice i dobiti fotografiju za uspomenu. Više o promocijama saznajte na: http://www.apm.hr/info/djecje-radionice.

Program:
•29.08. subota, od 11h, kostimirani animator + natjecanje u crtanju likova iz crtića
•08.09. utorak, od 18.30h, facepainting
•12.09. subota, od 11h, balončica, animacija izrade balona

Ovog vikenda u Avenue Mallu: Dječji sajam i radionice slikanja pijeskom

Draga djeco i roditelji, i ovog vikenda Avenue Mall vam pokanja besplatne kreativne radionice za klince. Uživajte zajedno s vašim namlađima i na zabavan način naučite kako izraditi pravo malo umjetničko dijelo od pijeska.
Nikako ne propustite SandArt , super zabavnu radionicu slikanja pijeskom, vidimo se i ove subote i nedjelje od 10 do 13h, te od 16 do 19h u prizemlju Avenue Malla Osijek!

Uz zabavne radionice, ovog vikenda, u nedjelju, 30. kolovoza od 9 do 13h održat će se još jedan Dječji sajam rabljene odjeće, opreme i igračaka. Kao i svake zadnje nedjelje u mjesecu očekuje vas 40-tak izlagača s velikom ponudom dobro očuvane i uglavnom markirane odjeće i obuće, te igračaka i ostale baby opreme.

Nikako ne propustite, vidimo se i ovog vikenda u Avenue Mallu Osijek!

   

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!