Lifestyle / Koncerti

Službeno priopćenje organizatora povodom otkazivanja koncerta Lepe Brene

Službeno priopćenje organizatora povodom otkazivanja koncerta Lepe Brene

Tu informaciju potvrdili su nam i organizatori iz studentske organizacije Student 3p, te napomenuli kako će svim kupcima biti vraćen novac u punoj cijeni ulaznice.

Živojinovićkin PR tim navodi kako nisu naišli na potrebnu podršku za organiziranje koncerta te da se ne žele povezivati sa političkim kontacijama.


Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

[important title=SLUŽBENO PRIOPĆENJE ORGANIZATORA]

 

Lepa Brena, Brena tim i Udruga Student 3P Hrvatska žarko su željeli održati koncert kojim bi se prikupila dovoljna količina sredstava sa dodjelu studentskih stipendija studentima slabijeg socijalnog statusa, nažalost ovim putem Vas obavještavamo da je spomenuti koncert otkazan.


Naime, uz najbolju volju, koncert nije naišao na podršku koja je potrebna za organizaciju ovakvog jednog događaja, te je poprimio jednu negativnu političku konotaciju.

Cjelokupna nastala situacija je dovela do otkazivanja istog,  te smatramo da je žalosno da se zanemarila ovakva jedna akcija za pomoć najugroženijima.

Lepa Brena, Brena tim i Udruga Student 3P Hrvatska iskreno se ispričavaju svim obožavateljima i svim potencijalnim stipendistima zbog nastale situacije.

Obzirom na nastale okolnosti Lepa Brena i Brena tim odlučili su povratiti cjelokupan iznos uplaćen za naknadu izvođaču, kako bi organizatori što brže i što bezbolnije podmirili troškove nadoknade sredstava osobama koje su kupile ulaznicu.

Način povrata iznosa za kupljenu ulaznicu biti će naknadno objavljen, tijekom sljedećih nekoliko dana.


Udruga Student 3P Hrvatska
www.student3p.hr[/important]

 

Tekst: SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!