Lifestyle / Koncerti

Žestoka proslava 5 godina Mini teatra

Žestoka proslava 5 godina Mini teatra

Brojni gosti uveličati će žestokom rock svirkom pet godina jednog od rijetkih rock klubova u Osijeku. Pogledajte tko dolazi.

Klub Mini Teatar te istoimena udruga slave petu godinu rada.

Pozivamo sve one koji su se do sada družili s njima, sve prošle članove, sadašnje, ali i one koji će to tek postati da  se pridruže u proslavi pete godišnjice Kluba Mini Teatar!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Desetine festivala, stotine koncerata i na tisuće novih prijateljstava! To je bilanca poludesetljetnog rada jedne od najvećih i najaktivnijih slavonskih udruga koja je svojom djelatnošću vratila Osijek na europsku glazbenu kartu i probudila val sličnih događanja u gradu i regiji.

Višednevna proslava festivalskog ozračja samo je natruha budućih događanja jer već u travnju nas posjećuju Pasi, Kultur Shock, Damir Urban...

23.3. srijeda

Vrata Kluba otvaraju se od 20 sati, a ulaz je slobodan. Nakon krakte prezentacije djelovanja Udruge u pretklih pola desetljeća slijedi blues večer.

24.3. četvrtak

AC/DC tribute band High Voltage pobrinut će se kako večer ne bi protekla bez svevremenskih rock hitova, a duhu vremena u kojem živimo posjetit će nas i nikad prikladniji RAGE AGAINST MACHINE Real Tribute Band iz Novog Sada. Klub svoja vrata otvara od 21 sat, cijena ulaza iznosi 15 kuna, a prvih 200 posjetitelja na poklon dobiva i majcu Kluba Mini Teatar!

25.3. petak

Klub svoja vrata otvara od 21 sat, a ulaz je slobodan. U petak će zasvirati neki od glazbenika koji su podržavali Klub od samih početaka: Mini Teatar Session Band, Weasted Generation i S-kapada, a mlade snage zastupat će novi bendovi na osječkoj glazbenoj sceni: Tsunami Silence i Sun Of Yellow Cousin.

26.3. subota

Koncert će održati Krle i Inspektori koji nam poručuju: „U sklopu koncerta će bit će i promocija spota "Ogledalo" u suradnji sa Goranom Baretom i naš novi singl "Alkohol" u suradnji sa Kandžijom. Podržite nas u nastojanju da ujedinimo osječke bendove i da napravimo jednu lijepu osiječku priču! „

Kao gosti koncerta najavljeni su Kandžija i Kit Carson. Vrata Kluba otvorena su od 21 sat, a cijena ulaza iznosi 20 kuna.

www.myspace.com/klubminiteatar

www.facebook.com/clubminiteatar



Izdvojeno

Reci što misliš!