Lifestyle / Koncerti

Darko Rundek u Osijeku

Darko Rundek u Osijeku

Ovoga puta koncert će održati u sklopu turneje po Hrvatskoj i to 28. travnja u kinu Europa. Odmak je to od uobičajenih koncerata koji ovoga puta izvodi Rundek Cargo Trio, za razliku od dosadašnjeg Rundek Carko orkestra.

Konceptualno koncert je podijeljen u dvije cjeline. U prvoj će izvoditi pjesme sa svog posljednjeg albuma Plavi avion, dok će u drugome dijelu s publikom podijeliti svoje hitove poput Apokalipsa i mnogih drugih.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim Rundeka trio čine i Isabel (violina) i Dušan Vranić (perkusije, klaviature, gitara, harmonika) koji je od strane kritičara označen kao glavni tvorac novoga zvuka.

«Plavi avion» u Osijeku polijeće 28. travnja u 21 sat u udobnim sjedištima osječkog kina Europa a organizator udruga Kultex i Kinematografi Osijek najavljuju da će se za vrijeme «leta» moći konzumirati piće.

[important title=Nagradna igra - dobitnice]

Ulaznice za koncert Darka Rundeka možete osvojiti ako na naš mail [email protected] pošaljete vaše ime i prezime i kliknete Like (Sviđa mi se) ispod ovoga članka. Nagradna igra traje do 23.04., a poklanjamo 2x1 ulaznicu

Dobitnice na portalu SiB.hr su:

- Tajana Jelić

- Ivana Maglinec

Ulaznice se mogu preuzeti na blagajni kina prije početka koncerta uz predočenje osobne iskaznice.[/important]

Ulaznice u pretprodaji možete kupiti od 01.04. do 15.04.2011., po cijeni od 80 kn na slijedećim pretprodajnim mjestima:

- KINO EUROPA

- KINO URANIA

- CAFFE – NOĆNI BAR BIG BEN,

- COFFEE HOUSE SAN FRANCISCO

- TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA OSIJEKA

Cijena ulaznice nakon 15.4. biti će 110 kn. Broj ulaznica je ograničen.

Sjedeća mjesta u Rundekovom "PLAVOM AVIONU" su prije nekoliko dana rasprodana, ali tko nije uspio osigurati mjesto, organizatori ističu da će se na dan koncerta na blagajni kina moći kupiti ULAZNICA ZA STAJANJE, jer će biti pušteno u prodaju još 50-tak stajaćih mjesta po cijeni od 80 kn.

Svi oni koji imaju ulaznicu za sjedeće mjesto (kupljenu u pretprodaji), pozivaju se da dođu na koncert nešto ranije i da si na blagajni kina uz predočenje ulaznice osiguraju "što bolje mjesto" tj. uzmu numeriranu rezervaciju sjedišta.

Organizatori ističu da će koncert početi točno u 21:00 h kako je i najavljeno.

{youtube}czbnXU_ZAC4{/youtube}


Izdvojeno

Reci što misliš!