Lifestyle / Koncerti

Rock udar na Pampasu

Rock udar na Pampasu

12. ožujka 2011. sprema se "Rock udar 2011." na Pampasu, s početkom u 20:00 sati.

Nastupaju :
- Malehookers
- Cota G4
- Opća opasnost
- Wasted Generation
- Ivan Mihaljević & Side Effects
- Zoran Mišić & New Found Power

Cijena ulaznice na ulazu 50 kuna, a u pretprodaji 40 kuna:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- CD Shop Dancing Bear (pothodnik)
- Klub Mini Teatar
- Caffe bar Big Ben
- Caffe bar Cadillac
- Caffe bar Amsterdam
- Caffe bar Excalibur
- Audio pro Višnjevac
- Fender, Mega music shop

Otkako bend Wasted Generation postoji, a pogotovo otkako smo odabrani od strane Guns n' Roses managementa za predgrupu legendarnim Guns n' Roses u zagrebačkoj Areni 24.09.2010. god., bend pokušava pronaći put do uspjeha, kako na domaćoj rock sceni, tako i na svjetskoj. Nakon svakodnevnog slanja mailova i poruka putem interneta, bezuspješnih pokušaja kontaktiranja kvalitetnih inozemnih producenata, menadžera i diskografskih kuća, Stephen Wrench, poznati menadžer i predsjednik Full entertain music (izdavačka kuća, booking i menadžerska agencija), kontaktirao je bend sa željom da nas promovira i pronađe nam što kvalitetniju izdavačku kuću.

• STEPHEN WRENCH (predsjednik) – u glazbeni svijet ušao je kao izvođač i skladatelj, koji je surađivao sa mnogim svjetski priznatim glazbenicima. Tijekom života stvorio je brojne kontakte unutar glazbene industrije širom svijeta, te svoje djelovanje proširio i na video produkciju i promociju, organizaciju koncerata, studijsko snimanje i sl. Prije nego je osnovao Full entertain music, Stephen je radio kao potpredsjednik poznate izdavačke kuće, RCA records. Od poznatih glazbenika s kojima je surađivao, možemo izdvojiti bendove poput Toto, Mick Fleetwood Band, Survivor, Lynyrd Skynyrd i Ozzy Osbourne.

• TERRY NAILS (potpredsjednik A&R sekcije) – svjetski priznati glazbenik koji je surađivao sa glazbenim zvijezdama poput Axl Rose, Slash, Matt Sorum (Guns n’ Roses), Nikki Six (Motley Crue), Lemmy Kilmister (Motorhead), John Five (Marilyn Manson), Ian Astbury i Bill Duffy (The Cult) itd. Također, Terry je tijekom svoje karijere bio i tekstopisac/skladatelj za Ozzy Osbournea, Steve Jonesa (Sex Pistols) i bend Pointer Sisters, te radio kao pomoćni tekstopisac za CBS Records gdje je radio na nekoliko filmskih projekata.

• MICHAEL (BIG LOU) LEWIS (potpredsjednik) – Lou je 21 godinu radio u menadžementu benda Lynyrd Skynyrd. Nakon avionske nesreće u kojoj su poginuli članovi benda, Lou je oformio bend Rossington Collins Band, da bi nakon nekoliko godina ipak “oživio” izvorni bend, Lynyrd Skynyrd. Lou je u svojih 35 godina djelovanja u glazbenom svijetu odradio puno svjetskih turneja sa Lynyrd Skynyrdom, Hank Williamsom Jr. i bendom Bad Company, te iza sebe ima 26 zlatnih ploča i platinastih izdanja.

• RALPH EHMANN (potpredsjednik za europsko tržište) – Ralph je u glazbenom svijetu preko 35 godina. Radio je kao glazbeni tonac, kao organizator turneja, binski tehničar, logistika na svjetskim turnejama za bendove poput Motorhead, Foreigner, Jethro Tull, Manowar, Scorpions, Uriah Heep, Dire Straits, King Diamond, Anthrax, Slayer, Meat Loaf, Metallica itd.

Više o Stephenu Wrenchu i samoj agenciji može se doznati na www.fullentertainmusic.com

Stephen je od benda zatražio kvalitetno snimljen materijal (5-7 pjesama) u vrhunskom glazbenom studiju, koji bi mogao koristiti u svrhe promoviranja benda i traženja kvalitetnog izdavača (npr. Roadrunner records, Wind Up records), te nam je postavio 2 mj. 2011. god. kao rok za snimiti potreban materijal. Bend je trenutno u studiju Željka Nikolina u Osijeku i snima traženi materijal. S obzirom kako bend ne raspolaže potrebnim financijskim sredstvima za financiranje snimanja u profesionalnom studiju, te za miksanje i mastering u studiju Jima DeVita (multi-platinastog producenta koji je snimao Eric Claptona, The Allman Brothers, Tom Petty i sl.) kojeg nam je Stephen preporučio, nadamo se kako ćemo uspjeti potaknuti što više ljudi da nas podrže i ulože koliko mogu u ovu priču, te nas tako približe dugo očekivanom i željenom cilju, i pomognu nam da ostvarimo svoj san!

Povodom cijele ove priče, odlučili smo i organizirati koncert pomoću kojeg bi prikupili barem dio sredstava za studijsko snimanje. Sama imena i kvaliteta ovih bendova dovoljna su najava ovog koncerta, tako da vas pozivamo da dođete i uživate u pravom rock spektaklu na Pampasu.

Vidimo se na ROCK UDARU 2011 ;-)

Ulaznice će se od 02.03. (srijeda) moći kupiti po cijeni od 40kn.

Tekst: grupa Wasted Generation

 


Izdvojeno

Reci što misliš!