Lifestyle / Koncerti

Elemental 11. ožujka u Kinu Slavija

Elemental  11. ožujka u Kinu Slavija

11. ožujka Osijek ima čast ugostiti jedan od najpoznatijih i najutjecajnijih bendova današnjice, Elemental na Urban Music Elements Festivalu.

Nakon 5 studijskih albuma i 13 godina rada, truda i probijanja na našoj sceni, danas gotovo kao institucija, stoje i dalje guraju svoj prepoznatljivi zvuk. Nekada davano kao trojac, a danas kao sastav vokalista i instrumentalista pod vodstvom Remi i Shota dolaze u Osijek kako bi najbolje moguće predstavili svoj posljednji studijski uradak "Vertigo" s kojim je Elemental već neko vrijeme na vrhu domaćih ljestvica i s kojim su osvojili titulu "Najboljeg benda 2010. godine" po ocjeni svih radijskih centara Hrvatskog radija.

Osim Elementala 11.03.2011. g. u Kino Slaviji u Osijeku uz Elemental na bini pojavit će se i "Tracktor, 1n5an3, Dooplee" koji dolaze iz redova "UMC-a" i "Studio2122" ekipe, te predstavljaju svoje, svima poznate, pjesme. "K.L.U.B. - Dostava Zvuka" koji sa sobom dovode "Uthovar" bend koji će biti njihova instrumentalna pratnja, te "Brka", koji dolazi iz Vinkovaca i predstavlja svoje prvo formalno studijsko izdanje koje je ugledalo svjetlo dana nekad u danima prošle godine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Event počinje u 21:00h, kada će DJ Oliver početi sa zagrijavanjem podija za bendove koji su spremni podići atmosferu do usijanja. Karte će se naći u pretprodaji od 21.02.2011. u caffe baru DeParis, Gornjodravska Obala 90c, Osijek. Ulaznice možete rezervirati na [email protected] isto kao i dobiti dodatan info o koncertu, press info te prijave za press akreditacije.

Cijena ulaznica u pretprodaji je 40 kn, dok će na dan, tj. na ulazu u Kino "Slavija" biti 50 kn. Broj ulaznica je ograničen isto kao i broj rezervacija koje če važiti 4 dana od dana rezervacije. Za goste izvan Osijeka imamo posebne pogodnosti rezerviranja, a ako se osjećate sretnima pokušajte osvojiti ulaznicu subotom od 22:00 h na STV-ovoj emisiji IntoMusic. Vidimo se u petak, 11.03.2011 u kino "Slaviji" na jednom od većih glazbenih događaja urbane muzike u Osijeku, Urban Music Elements Festival Vol.1


{youtube}I01CiL89eV8{/youtube}

 


Izdvojeno

Reci što misliš!