Lifestyle / Koncerti

Ulaznice za Lepu Brenu u prodaji od ponedjeljka

Ulaznice za Lepu Brenu u prodaji od ponedjeljka

Na jučerašnjoj konferenciji za novinare glavnog organizatora, studentske udruge Student 3P Hrvatska, istaknuto je kako je prodaja ulaznica počela na čak 40-ak prodajnih mjesta u niz gradova i mjesta istočne Slavonije i Baranje.
"U doba krize i nedostatka novca, udruga Student 3P Hrvatska razvila je projekt pomoću kojega se studentima pokušava olakšati život i studij. On se zove Student 3P stipendije, a izabranim studentima dodjeljuje stipendije u visini od 5.000 kuna. Budući da je naša udruga neprofitna, odlučili smo organizirati ovaj koncert, a dio prihoda ide u fond za dodjelu stipendija", istaknuo je Darko Lepešić, PR projekta.

Kako je istaknuto, Lepa Brena će u petak, 25. veljače, ako nešto ne iskrsne, i osobno doći u Osijek na službenu konferenciju za novinare i najaviti ovaj koncert, čiji su partneri u suorganizaciji Borbaš Security d.o.o. i Kontinentalni turizam d.o.o. Najavljeno je kako će Brena, koja je u međuvremena postala uspješna poduzetnica i poslovna žena u Srbiji, izvoditi najveće hitove iz svoje bogate karijere, kao što su "Hajde da se volimo", "Sitnije, Cile, sitnije", "Šumadijski rokenrol" i druge.

Inače, s obzirom na visoke troškove produkcije, cijene ulaznica iznose po 160 kuna za parter i tribine, zatim 200 kuna za fan pit (bliže pozornici) i 300 kuna za VIP mjesta. Na dan koncerta cijene ulaznica za parter i tribine bit će povećane na 200 kuna, a narudžbe i dostava moguće su i preko službe Taxi Cammeo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tekst: www.glas-slavonije.hr

7e1b6cee4d2fd07bcad49330da18d05e.jpg


Izdvojeno

Reci što misliš!