Lifestyle / Koncerti

Ajs Nigrutin i Prti Bee Gee na Partiju godine u kinu Slavija

Ajs Nigrutin i Prti Bee Gee na Partiju godine u kinu Slavija

Zašto Parti godine? Zato jer ovaj event nije običan koncert nego sklop više subkultura gdje je obuhvaćeno više srodnih glazbenih žanrova i oblika izvođenja, od Breakbeata, Hip-Hopa, Funka do Beatboxa. Za vas smo pripremili pravu glazbenu poslasticu sa osječkoj publici omiljenim imenima koji nemaju priliku često nastupati u blizini, veliki razglas i light show.

Što vas očekuje, pogledajte u nastavku:

26.12.2013. Parti godine @ Kino Slavija

AJS NIGRUTIN

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vjerujemo da u Osijeku ne postoji mlada osoba koja nije čula za Ajzaka pa nećemo puno daviti tekstom. Poznat je pod raznim nadimcima, ali je također vrlo poznat i kao član hip-hop trojca Bad Copy i kao samostalni izvođač.
Albumi:
Kao član Bad Copya:
1996: Orbod Mebej
2003: Sve sami hedovi
2006: Najgori do sada
2013: Krigle

Kao član 43zla:
2004: Sve same barabe
Samostalni albumi:
2002: Nigrutinski rečeno
2005: Štrokavi pazuh
2008: Kajmak i katran
2009: Fujznem Džigili (s Bvanom)
https://myspace.com/ajzak
https://www.facebook.com/pages/Ajs-Nigrutin/106056622758851

PRTI BEE GEE

PBG su također miljenici osječke publike i ovom prilikom drugi puta gostuju u Osijeku te ih nije potrebno posebno predstavljati.  Grupu su oko 2000-e formirali Davor Bobić (Moskri, preminuo 2005.), Nikola Jarnević  (Euffrat) i Nikola Jelić (Mikri  Maus).  Vrlo brzo su dostigli zavidnu reputaciju u beogradskim underground rap krugovima, a nakon toga još brže su osvojili i publiku po okolnim zemljama, najviše Hrvatskoj i Bosni gdje su njihovi koncerti redovno odlično posjećeni.
http://www.facebook.com/prtibeegee.hiphop
www.myspace.com/prtibeegee

1450070_575688455837787_477900542_n.jpg

SUPPORT:

OLIVER (Big Mama Session)
Nekima poznatiji kao DJ osječko-zagrebačkog hip-hop dvojca Krankšvester, nekima kao Oliver iz Big Mame i definitivno čovjek koji na svojim partijanama nikoga ne ostavlja na stolici. Od glazbe, tu se vrti ponajviše Funka, Hip-Hopa i Breakbeata.  Oliver ima veliko iskustvo kako festivalsko, tako i na velikim eventima diljem Hrvatske.
http://www.mixcloud.com/oliverkrivic/

DAK (Studio Pavijani)
Dak često vrti zajedno sa Oliverom i njih dvojica su po našim klubovima dobitna kombinacija. Već nekoliko godina oduševljava osječku publiku svojom mješavinom ponajviše Funky ali i Breakbeat i Drum'n'Bass ritmova.

MISLAV MEDIĆ LIL'BEAR
Pod imenom Lil’ Bear mogli ste ga vidjeti u neobičnim i uvijek impresivnim beatbox freestyleovima na različitim medijima gdje uvijek iznova iznenađuje bogatom kombinacijom zvukova koje proizvodi bez klasičnih instrumenata. Instrument je sam on, a kako kaže, beatboxing stvara iluziju. Osječka publika imala ga je priliku vidjeti na ovogodišnjem Pannonian Challengeu.

Loš Utjecaj
Robi
Bratska opomena
S&K
Rima
Urosh(GDR)

MEDIJSKI PARTNERI:  

STV - Slavonska televizija
Portal  SiB.hr
Portal osijek031.com

SPONZORI EVENTA:

Burn Energy
Gauss Informatika
Agencija Ellama
Osječka pivovara
Pizzeria Oliva
Club Exit Osijek

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo vam 3x1 ulaznicu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi na Parti godine! Dobitnike objavljujemo 23.12. Sretno!

DOBITNICI:
Krešimir Miličić
Emilia Ergotić
Alen Grčić

Ulaznice podižete na ulazu uz predočenje osobne iskaznice.[/important]

Velike zahvale našim sponzorima i medijskim partnerima koji su pomogli da zajedno dignemo ovaj event na jednu višu razinu te vam omogućimo niske cijene pića na samom eventu i kvalitetu razglasa i sadržaja.

VELIKO PIVO:  10 kn
BAMBUS: 10 kn
BURN-VODKA: 15 kn

[blockquote]KARTE U PRETPRODAJI OD ČETVRTKA 12.12.: Club Exit i Caffe Bar Kesten
Početak u 20:00 h, upad 50 kn u pretprodaji, na ulazu 70 kn.[/blockquote]

Vidimo se!

 


Izdvojeno

Reci što misliš!