Lifestyle / Koncerti

Božić uz klapu Cambi i tamburaše TS Panonia u Esseker centru u Osijeku

Božić uz klapu Cambi i tamburaše TS Panonia u Esseker centru u Osijeku

U subotu, 21. prosinca 2013. klapa Cambi održat će Božićni koncert u Esseker centru u Osijeku.

Zapjevajte s klapom Cambi njihove brojne hitove (Popucale rebatine, Od zipke do križa, Ne more mi bit, Kriva karta, Sad kada došla si,…), podijelite radost blagdanskog ugođaja i nazdravite s prijateljima, klapom i tamburašima uz dalmatinsku i slavonsku pjesmu.

Svi ljubitelji klapske pjesme moći će uživati u kultnim tradicionalnim kao i pjesmama sa albuma "Od zipke do križa", koji je ove godine osvojio hrvatsku glazbenu nagradu Porin za najbolji album zabavne glazbe.

Koncerti klape Cambi uvijek su rasprodani jer ih publika jednostavno obožava.

Cijena ulaznice iznosi 60,00 kn, a na dan koncerta 80,00 kn.

 

Članovi klape Cambi odabrali su tamburaški sastav koji će im se pridružiti na Božićnom koncertu u Osijeku, 21. prosinca u Esseker centru
Tamburaški sastav Panonia iz Valpova imat će priliku zasvirati i zapjevat uz dvije klape: najbolju hrvatsku (Cambi) i najbolju slavonsku (Slavonica). U mnoštvu izvrsnih sastava koji su na facebook profilu klape Cambi izrazili želju i mogućnost za zajedničkim nastupom, sigurno nije bilo jednostavno odabrati tamburaše za Božićni koncert u Osijeku. “Presudilo je ugodno iskustvo i sjećanje na prošlogodišnji zajednički nastup povodom Dana grada Valpova, kada smo oduševili publiku”, otkrili su nam članovi klape Cambi.

Pogledajte i poslušajte snimku pjesme Šta je lipo u izvedbi klape Cambi i TS Panonia

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prodajna mjesta: Caffe bar Viva (Huttlerova ulica kod bolnice) Swan pub i Caffe bar Dvorac (Mačkamama) i CD shop Dancing bear u pothodniku.


Koncert počinje u 21.00h.

 

[important title=Nagradna igra]Organizatori poklanjaju 4x1 ulaznicu za koncert. U komentar upišite: Želim uživati u zvucima klape Cambi i tamburaša. Dobitnike ćemo proglasiti 19. prosinca.

Dobitnici su: Zdenka Radoš Martinčević, Tatjana Mrđenović, Lucija Magušić i Ivan Bojić[/important] 


Izdvojeno

Reci što misliš!