Lifestyle / Koncerti

Žene na Harisa za 80,00kn

Žene na Harisa za 80,00kn

Haris Džinović po prvi puta održati će koncert u Osijeku. Koncert će se održati u dvorani Gradski vrt večeras u 20 h.
 

 



06.03.2011.
Koncertna agencija Golf i Harsi Džinović uoči koncerta  ''Svim ženama''  kao i povodom
"8. marta" odlučili su da u nedjelju na dan koncerta, od 18 h na blagajni dvorane puste u prodaju ulaznice po 80,00 kn namjenjene samo ženama. Dakle pošto je na dan koncerta ulaznica 120,00  kn , žene imaju privilegiju taj dan kupiti ulaznice po 80,00 kn.  To je ujedno i naš poklon ženama povodom "8. marta".


Osim parkinga ispred i oko dvorane, koncertna agencija Golf je osigurala posjetiteljima koncerta  parkiranje i na obližnjem parkiralištu trgovačkog centra '' Metro''

Lijepi pozdrav uz dobar provod na koncertu Harisa Džinovića

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

02.03.2011.

Dobitici u nagradnoj igri su:

- Dinko Pavošević

- Igor Haršanji

- Nina Pavić

- Arineta Mitanović

- Danijela Grozdanić

Ulaznice po cijeni od 100kn mogu se kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:

Osijek: Video Cross, TZ Osijek, Kavana Capuccino, CB Pit Lane, MC Glas Slavonije

Beli Manastir: TZ Baranje

Valpovo: CB Massai

Donji Miholjac: TZ Donji Miholjac

Našice: Hotel Park

Đakovo: CB Saloon

Slavonski Brod: Brod-Turist

Vinkovci: Garni hotel Cibalia

Vukovar: Rođendaonica Madagaskar

{youtube}r7qfOlit5og{/youtube}


BIOGRAFIJA Haris Džinović rođen je u Sarajevu 1951 god. i već je od rane mladosti imao izuzetan talent za glazbu - kao pjevač, instrumentalist i kompozitor. Glazbenu karijeru započeo je pjevajući romsku glazbu sa grupom "Ser e Roma" koja je dospjela u sam vrh popularnosti. Za Harisa su tada rekli da je jedan od najboljih izvođača romske glazbe, iako nije rom. Uslijedila su gostovanja i turneje po zemlji i inozemstvu ( Rusiji, Americi, Kanadi, Zapadnoj Europi....).

1989 god. odlučio se za solističku karijeru i snimio jedan od najboljih albuma narodne glazbe jer su iste pjesme ostale i do danas hitovi. Drugi solistički album izdaje 1991 na kojem se nalaze hitovi ''Poznaćeš me i po mraku'', ''Dajte vina hoću lom'' i dr. Neke od njegovih kompozicija postale su hitovi u izvođenju i drugih pjevača kao pjesma "Ti meni lažeš sve" koja je donijela veliku popularnost Dušku Kulišu. 13. lipnja 1991. godine odlučuje se na svoj prvi veliki solistički koncert. Velika dvorana Sava centra postaje pretijesna da primi sve one koji ţele ući. Kao gosti pojavljuju se njegovi prijatelji Zdravko Čolić, Goran Bregović i grupa ''Sar e Roma''. U svibnju 1992. mora napustiti Bosnu i svoje izbjeglištvo započinje u Beču. U Austriji i Njemačkoj organizira i sudjeluje na prvim humanitarnim koncertima za BiH. 1994. odlazi u Francusku te ţivi u Cannesu i kratko u Španjolskoj, a 1997. odlazi u Pariz gdje otvara restoran ali se i dalje intenzivno bavi glazbom. 2000. godine izdaje novi album na kojem je i hit pjesma '' Kako mi nedostaješ'' 23.06.2007 godine odrţava veliki solistički koncert na stadionu Koševo u Sarajevu pred 30.000 posjetitelja. Sa prvim taktovima pjesme '' Ostariću, neću znati'' podigao je cijeli stadion na noge te je publika cijeli koncert, bez prestanka pjevala sve njegove velike hitove: ''I tebe sam sit kafano'','' Rano je za tugu'', '' Kako mi nedostaješ'', ''Poznaćeš me i po mraku'', ''Sjećaš li se one noći'' i mnoge druge. Kao gosti koncerta pojavljuju se njegovi prijatelji Halid Bešlić i Hari Varešanović sa kojima iste godine gostuje na američko-kanadskoj turneji. Poseban gost na Koševu bio je i populani beogradski pjevač Ţeljko Joksimović na čijem albumu je Haris gostovao u snimanju pjesme: ''Šta će meni više od tog'' 2009 izlazi novi CD-a ''Magic'' , Haris 11.12. 2010 puni Beogradsku arenu, nedugo potom, zbog velikog interesa, pojavljuje se (zajedno sa Vladom Georgijevskim) u istoj areni i za doček Nove Godine . 06.03.2011. Haris će odrţati prvi put svoj solistički koncert u Osijeku te s pravom očekujemo da i naša ''Osječka arena'' bude prepuna ljubitelja narodne pjesme, sevdalinke i popularnih hitova jednog od najboljih sarajevskih pjevača. Koncert se održava povodom Dana žena pod nazivom ''Svim ženama'' pošto je i sam Haris jednom izjavio da su sve njegove pjesme posvećene ženama.

 


  

Obaviještavamo sve zainteresirane da se ulaznice
mogu rezervirati na svim prodajnim mjestima u Osijeku i diljem Slavonije i
Baranje a službena prodaja ulaznica na svim prodajnim mjestima kreće u
ponedjeljak 14.02.2011. u 12 sati.

Izdvojeno

Reci što misliš!