Lifestyle / Koncerti

Rasprodan koncert S.A.R.S.-a u kinu Europa

Rasprodan koncert S.A.R.S.-a u kinu Europa

Beogradski bend Sveže amputirana ruka Satriania (S.A.R.S.) održat će koncert u Kinu Europa Osijek 21. prosinca 2013. godine.

Nakon što je 2006. godine pjesma „Buđav lebac“ postala hit na internetu, S.A.R.S. počinje svoju vrlo uspješnu glazbenu karijeru. Bend čine Žarko Kovačević (vokal), Aleksandar Luković (gitara), Sanja Lalić (prateći vokal), Nenad Đorđević (bas gitara), Boris Tasev (klavijature, harmonika), Petar Milanović (trombon, saksofon) i Tihomir Hinić (bubnjevi). U svojoj diskografiji bend ima tri albuma: S.A.R.S. (2009.), Perspektiva (2011.) i Kuća časti (2013.)

Na koncert u Kino Europa u Osijeku dolaze nakon svoje prve europske turneje, te nakon nastupa na Pozitivnom koncertu u zagrebačkom Domu sportova i zajedničkog koncerta s Dubiozom kolektiv u riječkoj Dvorani Mladosti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Novi, četvrti album grupe S.A.R.S. se upravo snima i planiran mu je izlazak još tokom ove godine, pod radnim nazivom „Ako mogu Beatlesi, možemo i mi.“

Koncert će se održati 21. prosinca 2013. godine u Kinu Europa Osijek.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 45 kn, a na dan koncerta 65 kn. Ulaznica u pretprodaji više nema, a jedan manji dio moći će se kupiti na ulazu u kino koje se otvara od 20 sati, a početak koncerta je u 22 sata.

[important title=NAGRADNA IGRA 3. krug]SiB.hr vam poklanja još 3x1 ulaznicu za koncert. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi na S.A.R.S. u kino Europa (3. krug nagradne igre)

Dobitnike objavljujemo u četvrtak 19.12. Sretno!

DOBITNICE U PRVOM KRUGU:
Martina Kujavec
Barbara Lukačić
Iva Šunić

DOBITNICI U DRUGOM KRUGU:
Tena Magušić
Vera Knežević
Dražen Jurić

DOBITNICI U TREĆEM KRUGU:
Danijel Petrić
Nikolina Vrban
Lidija Špoljarić

Ulaznice podižete na ulazu u kinu uz predočenje osobne iskaznice.[/important]

[span class=camera]GALERIJA: S.A.R.S. rasprodao Medium[/span][span class=camera]GALERIJA i VIDEO: OLJM 2013. - S.A.R.S. zarazio Vegu[/span]

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!