Lifestyle / Koncerti

Massimo 16. studenog u Osijeku

Massimo 16. studenog u Osijeku

Izuzetno nam je drago najaviti da u Osijek dolazi glazbenik kojeg smatraju jednim od najboljih vokala na ovim prostorima. Massimo i bend stižu u subotu, 16.11. u osječko Kino Europa!

Cijelo ljeto obilježila je svojevrsna Massimo-manija. Na radiju se vrtilo „...da li voliš me još, to samo zvijezde znaju, da li govore to u nekom drugom sjaju,
a mi ne vidimo, suze nam stale na put..“ Koncertom u Pulskoj Areni Massimo je obilježio 30 godina blistave karijere, a sada nastavlja niz iznimnih koncerata,  podcrtavajući ono što je toliko puta izrekao ove godine u intervjuima - da će cijelu godinu nastojati svojoj publici pružiti koncerte za pamćenje.

Massimo Savić, na hrvatskoj glazbenoj sceni prisutan je dugi niz godina. Glazbenu karijeru počeo je u bandu Dorian Gray, a nakon razlaza banda Massimo nastavlja iznimno uspješnu samostalnu karijeru. Jedan je od rijetkih glazbenika koji je čak pet puta zaredom nagrađen nagradom Porin za najbolju mušku vokalnu izvedbu, a aktualni studijski album „Dodirni me slučajno“ smatra se jednim od najboljih u njegovoj karijeri.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U organizaciji agencije Luminis, „Tišina“ će ispuniti osječko Kino Europa 16.11.2013. Vrata kina za posjetitelje se otvaraju u 19h, a koncert počinje u 21h. Cijena ulaznice po predprodajnim cijenama je 80 kuna, a prodavat će se na mjestu u CD shopu Dancing Bear, te putem sustava Entrio. Na dan koncerta cijena ulaznice bit će 100 kuna.  

Online ulaznice možete kupiti već danas, a u CD shopu su u prodaji od 07.10.2013.

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo vam 3x1 ulaznicu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi na koncert Massima!

Dobitnici su: Sandra Šimunović, Sanja Pavošević i Jeane Moreu.

Drugi krug nagradne igre potražite OVDJE.[/important]


Izdvojeno

Reci što misliš!