Lifestyle / Koncerti

Thompson u Osijeku [prodajna mjesta i cijena ulaznica]

Thompson u Osijeku [prodajna mjesta i cijena ulaznica]

Turneja „Ora et labora" započeta koncem lipnja pokazala je dosada veliko zanimanje Thompsonove publike, ali i oduševljenje viđenim i doživljenim.

Svaki koncert posebna je glazbeno-produkcijska priča protkana snažnim emocijama, što potvrđuju brojni posjetitelji koncerata u Dalmaciji, Istri i Primorju, ali i njihovi gosti iz cijele Hrvatske, BiH, Slovenije i drugih zemalja.

Dio te iznimne atmosfere bit će i Slavonija i Baranja, koje će imati priliku uz Thompsonov koncert u Osijeku proslaviti jedan od najznačajnijih datuma u novijoj hrvatskoj povijesti – Dan neovisnosti.

Koncert će se održati pod pokroviteljstvom Grada Osijeka 8. listopada u 20 sati u dvorani Gradski vrt, a dio prihoda namijenjen je u humanitarne svrhe.

Ono što i ovaj nastup jamči je više od dva sata glazbenog spektakla, sastavljenog od pjesama s novoga albuma te starih, dobro poznatih i publici dragih hitova. Vjerujemo da će i ovoga puta doći do izražaja ta fascinantna interakcija između Thompsona i publike, koja stvara iznimnu atmosferu. Thompson i bend zasigurno će pružiti vrhunsku izvedbu i sjajnu svirku, a toplina i gostoljubivost vjerne slavonsko-baranjske publike nesumnjivo će doći do izražaja.

Zajedništvo, ljubav, vjera, obitelj kao temelj svih vrijednosti i domoljublje – svjetonazor koji povezuje sve posjetitelje svih dobnih skupina na Thompsonovim koncertima stvorit će nesumnjivo pravi ugođaj u dvorani kakav i zaslužuje proslava Dana neovisnosti!

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na prodajnim mjestima Eventima po cijeni od 80 kuna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

[span class=camera]FOTO i VIDEO: [/span]

[important title=Nagradna igra]Organizatori koncerta poklanjaju 3x2 ulaznice za koncert. U komentar upišite: SiB.hr me vodi na koncert Thompsona. Dobitnike ćemo proglasiti 4. listopada.

DOBITNICI:

Saša Bošnjak
Jelena Vidović
Vlatka Marić

Ulaznice podižete na ulazu u dvoranu uz predočenje osobne iskaznice.[/important]


Izdvojeno

Reci što misliš!