Lifestyle / Koncerti

Potvrđeno: Lepa Brena trebala bi nastupiti 26. ožujka u Osijeku

Potvrđeno: Lepa Brena trebala bi nastupiti 26. ožujka u Osijeku

Kako smo jučer pisali koncert je trebao biti održan 12. ožujka, no zbog još jednog koncerta koji se u istoj dvorani održava 6. ožujka, organizatori Breninog koncerta pomaknuli su ga za kraj ožujka.
" Ne želimo ulaziti kolegama u termin, pa smo zbog kolegijalnosti i poslovne etike zamolili menadžera Lepe Brene gosp. Čauševiča da nam još jednom izađu u susret i pomaknu koncert na 26. ožujak. Na sreću naišli smo na razumjevanje, pa očekujemo da ćemo kroz slijedećih par dana potpisati ugovor" - rekao nam je Boris Poklepović iz studentske udruge Student 3p.

Poklepović još jednom ističe razlog organiziranja koncerta: " Krajem prošle godine u sklopu projekta Student 3p stipendija raspisali smo natječaj za dodjelu jedne stipendije u vrijednosti 5000 kuna. Kada su nam pristigle prijave ostali smo šokirani koliko naših kolega nema normalne uvjete za život, a kamoli za studiranje. Upravo zato i organiziramo ovaj koncert, odnosno kako bismo prikupili sredstva za naše kolege kojima je pomoć prijeko potrebna" - ističe Poklepović

" Želim ovim putem istaknuti kako se gospođa Jahić Živojinović  odrekla dijela honorara odmah po predstavljanju razloga organiziranja koncerta i na taj način pružila podršku nama kao studentskoj organizaciji, ali i studentima koji će u konačnici dobiti normalne uvjete za studiranje" - zaključio je Poklepović.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tekst: SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!