Lifestyle / Koncerti

'INDEXI i prijatelji - Sve ove godine' 11. listopada u Osijeku - OTKAZANO

'INDEXI i prijatelji - Sve ove godine' 11. listopada u Osijeku - OTKAZANO

Koncertni spektakl „INDEXI I PRIJATELJI – SVE OVE GODINE" producenta Tomislava Kašljevića u listopadu nastavlja svoju tradiciju hommagea najkultnijoj pop-rock grupi naših prostora!

[blockquote]24. rujna: Koncert "Sve ove godine" koji se trebao održati u Osijeku 11.10.2013. u SD Zrinjevac nažalost se otkazuje. Razlozi su tehničke prirode. Istodobno vas obavještavamo da građani koji su već kupili ulaznice povrat novca mogu ostvariti na prodajnim mjestima na kojima se kupili ulaznice. Ostali koncerti turneje - 9.10. u Zagrebu i 10.10.  u Beogradu održavaju se po planu.[/blockquote]

Koncertni spektakl „INDEXI I PRIJATELJI – SVE OVE GODINE" producenta Tomislava Kašljevića u listopadu nastavlja svoju tradiciju hommagea najkultnijoj pop-rock grupi naših prostora!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prvi je koncert u Zagrebu, 9. listopada 2013., u koncertnoj dvorani „Vatroslava Lisinskog". Dan kasnije, 10. listopada ista glazbena priča je u beogradskom Sava centru, a 11. listopada stiže u Osijek, gdje će se koncert održati u sportskoj dvorani „Zrinjevac".

Glazbenici koji su nekoć svirali u Indexima doputovat će isključivo radi ovog jesenskog projekta s raznih krajeva svijeta i okupiti se u Zagrebu. Fadil Redžić stiže iz SAD-a, Kornelije Kovač iz Srbije, Neno Jurin iz Slovenije, Ranko Rihtman iz Izraela, Miroslav Šaranović iz Njemačke, a Peco Petej iz Splita. Bezvremenske hitove Indexa na predstojećim koncertima pjevat će: Arsen Dedić, Željko Bebek, Dado Topić, Hari Mata Hari, Halid Bešlić, Massimo, Mladen Vojičić – Tifa, Seid Memić – Vajta, Tarik Filipović, Branko Đurić Đuro, Kaliopi, Kiki Lesendrić i drugi.

„Ovo je koncert posvećen legendama!" kaže Tomislav Kašljević, pokretač tradicionalnih koncerata Indexi i prijatelji koji godinama pune dvorane širom regije.

„Od samog početka, okupljamo se da ovim koncertima odamo počast velikoj grupi i, naravno, uvijek smo u mislima s preminulim članovima Indexa Davorinom Popovićem, Bodom Kovačevićem, Đorđem Kisićem, Đorđem Novkovićem i nedavno preminulom splitskom glazbeniku Enci Lesiću koji je nekoliko godina svirao u Indexima, a tvorac je velikog hita Sve ove godine, po kojem ova serija koncerata nosi naziv."

Prošle godine velikim koncertom u Sarajevu obilježena je 50-godišnjica osnivanja Indexa.

Zanimljivo je napomenuti da je izdavačka kuća Croatia records izdala CD snimljen na jednom od koncerata pod nazivom "INDEXI I PRIJATELJI" i za taj projekt, producent projekta Tomislav Kašljević nagrađen je Porinom, najvećom hrvatskom glazbenom nagradom.

O tome da Indexi i njihov glazbeni opus živi i danas ponajbolje govori uvijek prisutan interes za sjajne koncerte „Indexi i prjatelji", rasprodane dvorane i dakako bezvremenske pjesme Indexa koje su već odavno postale hitovi naših prostora - „Sanjam", „Svijet u kojem živim", „Bacila je sve niz rijeku", „Sve ove godine", „Da sam ja netko", „Balada", „Ti si mi bila u svemu naj" te „Jutro će promijeniti sve" samo su neke od njih.

Ulaznice za ovaj veliki koncertni događaj na koji će pohrliti publika iz svih krajeva Slavonije mogu se nabaviti u pretprodaji po cijeni od 100 kuna, a na dan koncerta po cijeni od 120 kuna.

Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Eventima i na sljedećim prodajnim mjestima u Osijeku:

Atlas Airtours, Dancing Bear, mjenjačnice Exclusive Change u Avenue Mallu, Kauflandu i Portanovi, benzinske postaje Petrola, te u Tisak Media Centru u Portanovi i na svim kioscima Tiska.


Izdvojeno

Reci što misliš!