Lifestyle / Koncerti

Dalmatinska večer i koncert klape CAMBI u Belišću

Dalmatinska večer i koncert klape CAMBI u Belišću

Caffe Bar BARBA i Bazen Belišće Vam sa zadovoljstvom predstavlja veliki koncert Klape CAMBI koji će se održati u petak 09.08.2013. na Bazenu u Belišću!

Caffe Bar BARBA i Bazen Belišće Vam sa zadovoljstvom predstavlja veliki koncert Klape CAMBI koji će se održati u petak 09.08.2013. na Bazenu u Belišću! Biti će to prava Dalmatinska poslastica za sva čula.

klapa cambi belisce 495

Uz Klapu Cambi, tu će još biti i TS "Zlatni Vez" , zagarantirana fešta do kasno u noć. Pozivamo sve, mlade i stare, sve željne dobre zabave uz kvalitetnu pjesmu, uz njihove najveće hitove kao što su "Ne More mi bit", "Sada kada došla si", "Od zipke do križa", "Triban te" i puno drugih!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ulaznice u pretprodaji za samo 30kn možete kupiti u Caffe Baru BARBA u Valpovu, i u Caffe Baru BARBA na Bazenu Belišće. Na dan koncerta ulaznica se prodaje po cijeni od 40kn.

[important title=Nagradna igra]SiB.hr poklanja Vam 5x1 ulaznicu za koncert klape CAMBI u Belišću. U komentar ispod članka upišite "Ja želim ići na Dalmatinsku večer u Belišće"

Dobitnice: Katarina Bionda, Ines Banek, Nikolina Rebrina, Kristina Pelegrin i Kristina Matić[/important]

Nadamo se da se vidimo u što većem broju, ovako što u Belišću se ne smije propustiti! Dalmatinska večer uz Klapu Cambi, jednu od najpopularnijih klapa u Hrvatskoj!

Vidimo se!


Izdvojeno

Reci što misliš!