Lifestyle / Koncerti

Filip Motovunski u Valpovu

Filip Motovunski u Valpovu

U petak 28. siječnja 2011. godine u caffe bar "Massai" u Valpovu, u goste dolazi Filip Motovunski, DJ/producent iz Motovuna koji je svoju provjerenu kvalitetu već par puta opravdao valpovačkoj publici.

Uz Filipa na mikrofon ovaj put dolazi i MC Toxz, prateći vokal osječkog repera Kandžije, a spreman je i domaći Revolt DJ's kolektiv iz Udruge „Revolution" koja je ujedno i organizator ovog događaja. Ovaj je događaj jedan od mnogih u nizu programa "Level 2 Break" koje provodi Udruga.

Ulaz u caffe bar "Massai" je, kao i uvijek, besplatan, a pušenje je dozvoljeno unutar cijelog objekta. Promotivna cijena Karlovačkog piva je 10 kn.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Filip Motovunski je 20 godišnji dnb/jungle DJ i producent. Dio je bivše hiphop/dnb/jungle grupe PCP koju čine Ivan Babić - Boost i sam Filip, za koju već oko sedam godina radi produkciju i MC-ja. Danas stvara svoje jungle/dnb trake, član je Kingstoned Soundsystema iz Zagreba i svjetske Jungle/dnb etikete Junglexpeditions za koju je izdao "Ta Pa Tap" digitalni EP od pet pjesama koji se nalazi i na Beatportu.

Autor je već dobro poznatih obrada "Djevojke u ljetnim haljinama", "Kad bi svi", "Ta pa tap", "Koke linija","Vidi Vidi Vidi" Dubioze Kolektiv... Poslijednje dvije godine 'odvrtio' je čak dvjestotinjak partyja u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Njemačkoj sa imenima kao što su Tricky D, Rahmanee, RCola, Confusion, Banana Zvuk, Mc Yuri, Stillness, DJ Peers, Jacky Murda, Daniel S, JinSan i cijeli Kingston, Rea, Roots in Session, ex Bassinvaders, King Shango soundsystem, Swift, Safety breaks, Pips, Dirty Beats crew, Gypsy Jungle... Poslijednje dvije godine organizira klupski program "DRAMA" u Max Magnusu u Pazinu.

Udruga Revolution


Izdvojeno

Reci što misliš!