Tjedni kino program 02.-08.12.

Tjedni kino program 02.-08.12.

Na programu kina Europa pogledajte nacionalnu pretpremijeru animiranog, sinkroniziranog, napetog, otkačenog, uzbudljivog… filma MaximUm- Megamind i premijeru urnebesne komedije Termin- Due Date.

Harry Potter i darovi smrti I dio- Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 , koji je najgledaniji film u 2010. godini, prikazivati će se u tjednu od 2.- 8.prosinca 2010. u kinu Urania s početkom u 18:45h i 21:30 h, a u terminu 17:15h pogledati možete reprizu najemotivnijeg animiranog crtića Niko- Božićna potraga.

U kinu ulaznica uvijek vrijedi više…

Sačuvajte kupljenu ulaznicu i iskoristite je u bonus ponudi partnera kinematografa:

Besplatno se parkirajte u garaži Esseker centra uz predočenje ulaznice na izlazu iz garaže i/ili se počastite najukusnijim obrokom u gradu po cijeni od 20,00 kn uz predočenje ulaznice u lounge baru Lumiere.

Ako ste pri planiranju odlaska u kinu uz sve to još kupili i Coca Colu na nekom od prodajnih mjesta, preuzmite svoj kupon. Samo u našim kinima skupljenih 5 kupona zamijenite za kino ulaznicu za film po izboru.

Najavljujemo…

Od 11.-14.12. prikazivati će se film sjajnog bosansko-hercegovačkog Oscarovca Danisa Tanovića, „Cirkus Columbia“. I ovim filmom Tanović ima velike izglede osvojiti zlatni kipić, a  već je osvojio nagradu Film budućnosti u Veneciji, Srce Sarajeva na sarajevskom filmskom festivalu, nagrade za najbolji film na Antalya Golden Orange Film Festivalu, na Festivalu slovenskog filma u Portorožu je nagrađen priznanjem Vesna za najbolju scenografiju, a zapažene uspjehe ima je i na filmskim festivalima diljem svijeta od Toronta, San Sebastiana do Bejruta.

Film Cirkus Columbia, rađen po scenarističkom predlošku Ivice Đikića,romantična je saga i pokriva kraj stoljeća koji je tragično najavio dolazak novog doba na Balkanu koja vrlo vjerno oslikava odnose unutar obitelji, napetost među dojučerašnjim susjedima i prijateljima i odlično naslućuje namjere da se rat u svakom slučaju- dogodi.

Gledateljima koji cijene dobar film i dobru glazbu za kraj poslovne godine kinematografi će pokloniti vrhunski filmski i vrhunski glazbeni užitak. Očekuje vas pravi i jedinstveni doživljaj najboljih autora Jazz glazbe naših prostora na prvom u nizu – Cinema Jazz festivala… više informacija o terminu održavanja i sadržaju programa uskoro…

TJEDNI PROGRAM 2.12.-8.12.2010.

Kino Europa
16:30 MaksimUm - Megamind
18:15 MaksimUm - Megamind
20:00 Termin- Due date
21:45 Termin- Due date


Dječja matineja:
Subota 4.12.2010. u 11:00 MaksimUm - Megamind


Kino Urania
17:15 Niko - Božićna potraga / Niko - The Way to the Stars
18:45 Harry Potter i darovi smrti I dio- Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1
21:30 Harry Potter i darovi smrti I dio- Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1


Dječja matineja:
Nedjelja 5.12.2010. u 11:00 MaksimUm - Megamind
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja