"Harry Potter” napunio kino

"Harry Potter” napunio kino

Posljednji film o avanturama mladog čarobnjaka “Harry Potter i darovi smrti” rasprodao je prve projekcije u kinu Europa i nekoliko dana prije jučerašnje premijere. Kako saznajemo od direktorice Kinematografa Marijane Bošnjak, interes je počeo još u listopadu kada su prvi fanovi rezervirali karte za premjerne projekcije.
- Interes je uistinu velik, na razini prijašnjih filmova o avanturama Harryja Pottera i očekujemo da će ovaj film dugo puniti dvoranu. Građani koji žele pogledati film, pogotovo u prvom tjednu prikazivanja, a žele i birati gdje će sjesti, trebaju rezervirati karte kako ne bi nastajale gužve. Odlazak u kino najbolje je planirati tri ili četiri dana unaprijed te na vrijeme rezervirati karte - kaže Bošnjak.
Rezervacije se mogu realizirati pozivom na 205-501, 205-484, 091/433-8850 ili mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Za svaku projekciju približno 80 posto ulaznica bude rezervirano, a preostale se ostavljaju za one koji se odluče u kino u zadnji tren te su spremni stajati u redu na blagajni. Film se prikazuje u tri termina svakog dana, i to u 16.30, 19 i 21.45 sati u kinu Europa.

TEKST:I.Sekol, www.glas-slavonije.hr
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja