Lifestyle / Kino

Kinematografi: Harry Potter pa kolektivni odmor

Kinematografi: Harry Potter pa kolektivni odmor

I u ovom filmskom tjednu na programu kina Urania možete pogledati projekcije filma „Harry Potter i darovi smrti 2.dio" (Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2) u satnicama iz prethodnog tjedna.

Prije 10 godina započelo je iznimno kinematografsko putovanje dječaka čije je ime postalo sinonimom za čaroliju - Harrya Pottera, a sada slobodno možemo reći da se radi o najprofitabilnijem filmskom serijalu ikad snimljenom., o svojevrsnom kultnom fenomenu čija je publika svakim nastavkom sve brojnija.

U ovom posljednjem nastavku doći će i do posljednjeg obračuna između malog čarobnjaka i zlog Voldemorta. Serijal o Harryju Potteru kreirao je cijeli jedan svijet za sebe, sa svojim jedinstvenim pravilima, geografijom, jezikom i ikonografijom, baš kao i svi veliki i uspješni umjetnički projekti. Iako su neki nastavci bili bolji, a neki lošiji, varijacije su bile dovoljno neznatne da se serijal danas percipira kao jedinstveno djelo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Obavijest gledateljima

Od 28.7.-10.8.2011. neće raditi kino Urania, niti kino Europa. Zbog nedostatka filmova na tržištu, po prvi put u povijesti, koristiti će kolektivni godišnji odmor.

Kinematografi vam žele ugodan odmor, mirno more i lijepo vrijeme.

 

Kino Europa

Nema programa

Kino Urania

21.7. -27.7.2011.

17:30 Harry Potter i darovi smrti 2.dio – Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2

19:45 Harry Potter i darovi smrti 2.dio – Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2

22:15 Harry Potter i darovi smrti 2.dio – Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2

  


Izdvojeno

Reci što misliš!