Lifestyle / Kino

Kung Fu panda udara u Kinematografima

Kung Fu panda udara u Kinematografima

Dugo očekivani nastavak priče o popularnoj pandi i to onoj Kung Fu pandi premijerno pogledajte na projekcijama u 17:00 i 18:30 sati u dvorani kina Urania, u kojoj ćete naći i prošlotjedni hit film „Mamurluk 2".

Ovo je ujedno i posljednji tjedan prikazivanja filma „Pirati s Kariba: Nepoznate plime". Neki dan nakon projekcije filma, jedan osječki dvanaestogodišnjak roditeljima u pratnji komentirao je završetak filma rečenicom: „Ah, ženska posla. Koliko god se trudiš oko njih nije im dovoljno". J Bez namjere prepričavanja onima koji film još nisu pogledali, očigledno je da su Johnny Depp i Penelope Cruz vrhunski odradili posao i poruku prenijeli bez greške.

Od sljedećeg tjedna prikazivati ćemo novu reviju modernog europskog filma. Filmovi koje ćete moći pogledati u ovoj reviji filmovi se europskih i drugih festivala, nagrađivani i višestruko hvaljeni od publike, od kojih značajan dio nije imao priliku biti prikazan u kinima u Hrvatskoj.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Revija je odabrana po izboru gledatelja, a neki od naslova koji vas očekuju su: Agora, Biutiful, Ako mi se fućka fućkam, Adrienne Pal, U boljem svijetu, Trijaža, Chatroom, Američka nevjesta, Tamara Drewe i Cracks.

mcBOi.jpg


Izdvojeno

Reci što misliš!