Kino Urania: Neki na posao, neki na godišnji...

Kino Urania: Neki na posao, neki na godišnji...

U 21. stoljeću svjedoci smo razvoja sve naprednije informacijsko-komunikacijske tehnologije. Usporedno s time, sve više znanstvenih istraživanja usmjereno je na poticanje ljudskog mozga da funkcionira što djelotvornije i usmjerenije. Tehnologija za stimuliranje mozga je u fazi razvoja, a njegovu granicu mogućnosti ne možemo niti zamisliti. Upravo se ovom temom pozabavio tim okupljen oko filma Lucy (Lucy), koji od ovog tjedna možete pogledati u kinu Urania.

Lucy je superžena koja dobije mogućnost korištenja 100% kapaciteta svojeg mozga, nakon što joj se još neistražena kemijska supstanca slučajno apsorbira u tijelo, sasvim dovoljno da nas ovaj akcijski SF triler zaintrigira. Još kada se spomene činjenica da je scenarist i redatelj glasoviti Luc Besson, koji potpisuje hitove Nikita, Leon, Taxi, Angel-A, Peti element itd., a glavnu ulogu igra Scarlett Johansson, uspjeh filma je zagarantiran. Provjerite koje je sve nadljudske sposobnosti Lucy razvila i kako se pretvorila u nepobjedivu ženu ratnicu.

Kao osnovnoškolci, jedva smo čekali kraj škole i ljetne praznike – ta 2 mjeseca slobode, koja su najčešće prekratko trajala, ali su bila prepuna nezaboravnih dogodovština, novih poznanstava i zabave. Novi naslov na našem programu Nicolas na praznicima (Les vacances du Petit Nicolas) obiteljska je komedija rađena prema seriji crteža „Le petit Nicolas“ francuskog crtača animiranih filmova Jean-Jacques Sempea. Film će nas bez sumnje vratiti u djetinjstvo i barem na trenutak probuditi bezbrižno dijete u nama.

Još ovaj tjedan pogledajte filmove Plaćenici i Sex Tape. Ukoliko već nisu, vrijeme je da se i vaša djeca upoznaju s Dorothy, Totom, Strašilom, Limenkom, Lavom i svim ostalim likovima iz zemlje Oz. U novom nastavku Povratak u Oz provjerite koje su ih nove dogodovštine snašle i uživajte u glazbi poznatog pjevača i skladatelja Bryan Adamsa.

Od sljedećeg tjedna vraćamo se uobičajenoj programskoj shemi na kojoj ćete moći premijerno pogledati festivalske filmove:  Zoran, moj nećak idiot- Zoran, il mio nipote scemo, Tragovi prošlosti- The Railway Man i Glavni kuhar- Chef.

Vrijeme je za... Early birds meni - 45 kuna

Zaboravite na kuhanje. Kod nas možete ručak i film po izboru dobiti za ukupno 45 kuna. Dovoljno je na blagajni kina kupiti svoj film+ručak kupon, uzeti u ruke tjedni program i Cinema meni u Lumieru i odabrati svoju dobitnu kombinaciju.

Ako pak nemate baš toliko vremena ili vaš film nije na ovotjednom programu dovoljno je na blagajni ostaviti vaše podatke i po film se vratiti neki drugi put.

Meni je promjenjiv jednako kao i filmski program, a na njemu je uvijek izbor od jedne vrste pizze, tjestenine, mesnog jela (piletina s tikvicama u umaku na posteljici od krumpira na parmezanu, svinjski odresci u umaku od šumskih gljiva, naravni odrezak na podlozi od salate, izbor sendviča iz krušne peći s mesnim uštipcima, komadićima piletine i sl. sa salatom, meni salate ili izbor iz domaćih, ručno rađenih tjestenina). Ukoliko ste vegetarijanac ili želite nešto drugo moguće je odabrati jela iz vegetarijanske kuhinje i druga jela.

Early birds nije obvezujući paket nego je tek jedna u nizu opcija kojom Kinematorgrafi zahvaljuju gledateljima na njihovoj lojalnosti.

SiB.hr

 

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Utorak

Srijeda

Četvrtak