Vratilo se kino u centru!
Greška
  • [sigplus] Critical error: Image gallery folder 2013/10/kino is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

FOTO Vratilo se kino u centru!

[sigplus] Critical error: Image gallery folder 2013/10/kino is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Sib Novokino-17

Dvije godine bila su zatvorena kina u centru Osijeka, a sinoć jedno od njih ponovo je oživjelo. U kinu Urania tražila se tako stolica više za obje projekcije hrvatskog filma Kauboji, a ako se po jutru dan poznaje pred kinom je svijetla budućnost.

"Znam da sinoc niste svi mogli stati i da ćete doci neki drugi dan. Hvala svima koji ste bili nasim gostima, osobito hvala svim medijima i studentima koji su sinoć pomogli našem malom timu. Hvala svima koji ste zvali i nudili pomoć. Hvala Lipasima na sjajnom nastupu. Osobito hvala publici koja je pogledala i odjavnu spicu. Volim vas sve," rekla je u svojoj zahvali Marijana Bošnjak, direktorica Kinematografa koja je uložila puno vlastite energije i truda kako bi se ovaj dan dogodio.
POGLEDAJTE: KINO URANIA - remek djelo ondašnje arhitektrure
Publika je to očito prepoznala i posjetila kino, a sada je na svima nama da u kino idemo redovito jer samo tako ćemo uvijek imati kino u centru i kino s dušom.

Raspored projekcija pogledajte OVDJE.

{galerija width=160 height=140}2013/10/kino{/galerija}

Foto: Darko Grundler
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Utorak

Srijeda

Četvrtak