Lifestyle / Cinestar

Cinestar: Premijera dokumentarnog filma "Kralj" [nagradna igra]

Cinestar: Premijera dokumentarnog filma

Kina Blitz CineStar, u suradnji s DA filmom, Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta i Hrvatskim audiovizualnim centrom, dana 03. travnja u 20 sati u Cinestaru Osijek  prikazati će dokumentarni film „Kralj“, u režiji Dejana Aćimovića.

Na projekciji će biti nazočni: autor filma i filmski redatelj Dejan Aćimović, višestruki svjetski prvak i svjetski rekorder, paraolimpijac, Darko Kralj, o čijem životu i uspjesima govori ovaj film, te jedan od najznačajnijih hrvatskh atletskih trenera svih vremena, Ivan Ivančić.

S ciljem promicanja inkluzije, projekcija filma prilagođene je osobama s oštećenjem vida ili sluha.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

OTOS se posebno ponosi s našim paraolimpijcima, obzirom da su najveće uspjehe u povijesti hrvatskog sporta osoba s invaliditetom, posebice atletike, ostvarili baš uz pomoć proteza koje su izradili članovi Otosovog protetičko-rehabilitacijskog tima. Među njima je najznačajniji upravo Darko Kralj, prvi osvajač zlatne paraolimpijske medalje za Hrvatsku i višestruki svjetski prvak i rekorder.

The King Kralj - plakat filma str. 1 LoRes 1

[important title=NAGRADNA IGRA]SiB.hr vam poklanja 3x2 ulaznicu za premijeru filma "Kralj". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare dolje upisati "SiB.hr me vodi gledat Kralja", te ukoliko koristite Facebook kliknuti na Like button.

Dobitnici su: Ana Marija Ravnjak, Matej Snopek, Ana Matanov[/important]


Izdvojeno

Reci što misliš!