Lifestyle / Cinestar

SiB te vodi u Cinestar: Pogledajte film ''Do dna'' na naš račun

SiB te vodi u Cinestar: Pogledajte film ''Do dna'' na naš račun

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice u našoj nagradnoj igri!

Do dna

IZVORNO IME: Submergence
REDATELJ: Wim Wenders  |  ŽANR: Drama, romantični, triler
ULOGE: James McAvoy, Alicia Vikander, Alexander Siddig
TRAJANJE FILMA: 112 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: Njemačka

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Radnja filma se vrti oko ljubavne priče znanstvenice, koja se bavi istraživanjem oceana i tajnog agenta. Danielle Flinders (Alicia Vikander) i James More (James McAvoy) slučajno se upoznaju u hotelu u Normandiji, gdje se oboje pripremaju za životne misije, te se u kratko vrijeme koje su zajedno ludo zaljubljuju jedno u drugo. Kad dođe trenutak rastanka doznajemo da James radi za britansku tajnu službu i odlazi u misiju u Somaliju, a da je Danielle biologinja i matematičarka koja se sprema na misiju podmornicom kako bi istražila svoje teorije.

CINESTAR PORTANOVA TJEDNI PROGRAM:

{edocs}Cinestar/cinestar305.pdf,507,495,link{/edocs}

Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

[important title=]NAGRADNA IGRA:

Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Do dna". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati samo svoje IME i PREZIME. (Pročitaj obavijest o zaštiti privatnosti) Dobivene ulaznice mogu se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 27.6.

Luka Kanski
Monika Rakonca[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!