SiB te vodi u Cinestar: Pogledajte film ''Luka i čarobni muzej'' na naš račun

SiB te vodi u Cinestar: Pogledajte film ''Luka i čarobni muzej'' na naš račun

cinestar dvorana

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice u našoj nagradnoj igri!

Luka i čarobni muzej

IZVORNO IME: Harvie and the Magic Museum
REDATELJ: Martin Kotík, Inna Evlannikova  |  ŽANR: Animacija
ULOGE: Aleksandra Naumov, Sementa Rajhard, Alen Šalinović, Mladen Vassary, Dražen Bratulić
TRAJANJE FILMA: 86 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: Češka

Luka je pametan, ali previše živahan dječak s jednom ambicijom: završiti posljednju razinu svoje računalne igre. Jednom kad završi u gejmerskom Hall of Fame-u, njegov odsutan otac gospodin Spejbl će se napokon ponositi njime. Međutim, završetak igrice će biti tek početak velike avanture koja će odvesti Luku, njegovog psa Džekija i prijateljicu Moniku u davno zaboravljeni muzej lutaka, gdje će Luka vratiti u život sve lutke, pa tako i groznog lutkara! Pobjeda nad ludim lutkarom neće samo spasiti njegovog oca, već i cijeli grad od ljutite i drvene sudbine!

 

CINESTAR PORTANOVA TJEDNI PROGRAM:Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

NAGRADNA IGRA:

Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Luka i čarobni muzej". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati samo svoje IME i PREZIME. Dobivene ulaznice mogu se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 23.5.

DOBITNICE:
Edita Pinterić
Klara Matić

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja