Lifestyle / Cinestar

SiB te vodi u Cinestar: Pogledajte film ''Osvetnik'' na naš račun

SiB te vodi u Cinestar: Pogledajte film ''Osvetnik'' na naš račun

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice u našoj nagradnoj igri!

Osvetnik

IZVORNO IME: Death Wish
REDATELJ: Eli Roth  |  ŽANR: Akcijski, kriminalistički
ULOGE: Bruce Willis, Vincent D’Onofrio, Elisabeth Shue
TRAJANJE FILMA: 107 minuta  |  GODINA: 2018  |  DRŽAVA: SAD

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dr. Paul Kersey (Bruce Willis) je kirurg koji svakodnevno svjedoči posljedicama nasilja u svom gradu. Jednog dana tako u njegovu bolnicu stižu i njegova supruga (Elisabeth Shue) i kći (Camila Morrone) koje su bile žrtve napada u njihovom zajedničkom domu. Budući da je policija preopterećena drugim zločinima, Paul, željan osvete, kreće u lov na napadače svoje obitelji. Kada anonimni ubojica zločinaca počne privlačiti medijsku pažnju, grad se pita je li taj smrtonosni osvetnik anđeo čuvar... ili ljuti krvnik.

 

CINESTAR PORTANOVA TJEDNI PROGRAM:

{edocs}Cinestar/cinestar296.pdf,507,495,link{/edocs}

Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

[important title=]NAGRADNA IGRA:

Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Osvetnik". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati sam osvoje IME i PREZIME. Dobivene ulaznice mogu se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 25.4.[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!