Lifestyle / Cinestar

SiB te vodi u Cinestar: Pogledajte film ''Kuća duhova'' na naš račun

SiB te vodi u Cinestar: Pogledajte film ''Kuća duhova'' na naš račun

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Kuća duhova" u našoj nagradnoj igri!

Kuća duhova

IZVORNO IME: Winchester
REDATELJ: Michael Spierig, Peter Spierig  |  ŽANR: biografija, horor
ULOGE: Helen Mirren, Jason Clarke, Sarah Snook
TRAJANJE FILMA: 99 minuta  |  GODINA: 2018  |  DRŽAVA: SAD 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Film donosi radnju inspiriranu stvarnom Sarah Winchester (Helen Mirren) i prikazuje ekscentričnu nasljednicu bogatstva stečenog oružjem koja vjeruje da je progonjena dušama onih ubijenih Winchester puškom. Prema legendi, Sarah Winchester je vjerovala da će ostati živa dokle god će graditi svoju kuću. Film se snimao na autentičnoj lokaciji, što je bilo izuzetno teško i komplicirano filmskoj ekipi s obzirom na skučenost kuće. Sarah Winchester je beskrajno i stalno gradila tu kuću, vjerujući da će ju, ako prestane, duhovi ubijenih progoniti i na kraju ubiti. Kuću je gradila punih 38 godina. No, njezina gradnja bila je pomalo bizarna s obzirom na to da se razna vrata i prozori otvaraju u zidove ili jednostavno ne vode nikamo.

 

CINESTAR PORTANOVA TJEDNI PROGRAM:

{edocs}Cinestar/cinestar291.pdf,507,495,link{/edocs}

Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

[important title=]NAGRADNA IGRA:

Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Kuća duhova". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati sam osvoje IME i PREZIME. Dobivene ulaznice mogu se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 21.03

DOBITNICE:
Ivana Budrovac
Josipa Radat
[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!