Lifestyle / Cinestar

SiB te vodi u Cinestar: Pogledajte film ''12 hrabrih'' na naš račun

SiB te vodi u Cinestar: Pogledajte film ''12 hrabrih'' na naš račun

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "12 hrabrih" u našoj nagradnoj igri!

12 hrabrih

IZVORNO IME: 12 Strong
REDATELJ: Nicolai Fuglsig  |  ŽANR: akcija, povijesni
ULOGE: Chris Hemsworth, Elsa Pataky, Taylor Sheridan
TRAJANJE FILMA: 130 minuta  |  GODINA: 2018  |  DRŽAVA: SAD

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Radi se o istinitoj priči o timu CIA operativaca i pripadnika specijalnih postrojbi američke vojske koji su se sukobili s Talibanima u Afganistanu. Uspjeli su poraziti talibanske protivnike i naposljetku osloboditi drugi najveći grad u Afganistanu, što se pokazalo ključnim u oslobođenju regije od Talibana.

U filmu glume Chris Hemsworth, Michael Shannon, Michael Pena, Rob Riggle i Elsa Pataky, a produkciju potpisuje slavni Jerry Bruckheimer, poznat po klasicima Američki žigolo, Top Gun, Pearl Harbor, Pad crnog jastreba i mnogih drugih.

CINESTAR PORTANOVA TJEDNI PROGRAM:

{edocs}Cinestar/cinestar286.pdf,507,495,link{/edocs}

Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

[important title=]NAGRADNA IGRA:

Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "12 hrabrih". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati sam osvoje IME i PREZIME. Dobivene ulaznice mogu se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 14.02.

DOBITNICI:
Vedran Ivić
Ines Relatić[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!