Lifestyle / Cinestar

SiB te vodi u Cinestar: Pogledajte film ''Ja, Tonya'' na naš račun

SiB te vodi u Cinestar: Pogledajte film ''Ja, Tonya'' na naš račun

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Ja, Tonya" u našoj nagradnoj igri!

Ja, Tonya

IZVORNO IME: I, Tonya
REDATELJ: Craig Gillespie  |  ŽANR: Biografija, drama
ULOGE: Margot Robbie, Bobby Cannavale, Sebastian Stan
TRAJANJE FILMA: 119 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: SAD

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tonya Harding, klizačica umjetničkog klizanja koja se penje visoko na američkim turnirima klizanja, upadne u probleme kada joj se u život vrati bivši muž. Tonya se sprema za nacionalno natjecanje u umjetničkom klizanju, te ona i njezin muž unajme osobu da slomi nogu njezinoj suparnici Nancy Kerrigan. To je bio potez koji joj je obilježio i uništio karijeru.

U ulozi Tonyje ćemo gledati Margot Robbie, a Caitlin Carver je Nancy Kerrigan. U ostalim ulogama su Sebastian Stan, Allison Janney, Paul Walter Hauser, Julianne Nicholson, Bojana Novaković i Bobby Cannavale.

CINESTAR PORTANOVA TJEDNI PROGRAM:

{edocs}Cinestar/cinestar284.pdf,507,495,link{/edocs}

Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

[important title=]NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Ja, Tonya". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati sam osvoje IME i PREZIME. Dobivene ulaznice mogu se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 31.01.

DOBITNICE:
Ines Florek
Jelena Horvat[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!