CineStar Osijek program od 7.12. do 13.12.2017.

CineStar Osijek program od 7.12. do 13.12.2017.

cinestar-kino

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Medvjedić Paddington 2 - SINK" u našoj nagradnoj igri!

Medvjedić Paddington 2 - SINK

IZVORNO IME: Paddington 2
REDATELJ: Paul King  |  ŽANR: animacija, komedija, obiteljski
ULOGE: Hugh Grant, Ben Whishaw, Brendan Gleeson GLASOVI: Filip Juričić, Ranko Tihomirović
TRAJANJE FILMA: 103 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: Velika Britanija, Francuska

Sada kada se medvjedić Paddington sretno smjestio kod obitelji Brown, gdje je postao popularan član zajednice, širi radost i ljubav gdje god dođe. U potrazi za savršenim rođendanskim poklonom za 100. rođendan svoje voljene tete Lucy, Paddington naiđe na savršenu knjigu u antikvarnici te će morati odraditi niz poslova kako bi je mogao kupiti. Međutim, kada otkrije da je knjiga ukradena, Paddingoton i Brownsi će morati krenuti u potragu za lopovom.

CINESTAR PORTANOVA TJEDNI PROGRAM:Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Medvjedić Paddington 2 - SINKć". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati sam osvoje IME i PREZIME. Dobivene ulaznice mogu se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 20.12.

DOBITNICI:
Vlatka Škorjanec
Vedran Orkić

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja