Lifestyle / Cinestar

CineStar Osijek program od 19.10. do 25.10.2017.

CineStar Osijek program od 19.10. do 25.10.2017.

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Četvorica protiv banke" u našoj nagradnoj igri!

Četvorica protiv banke

IZVORNO IME: Vier gegen die Bank
REDATELJ: Wolfgang Petersen  |  ŽANR: akcijska komedija
ULOGE: Til Schweiger, Matthias Schweighöfer, Michael Herbig
TRAJANJE FILMA: 96 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: Njemačka

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Peter, Max i Chris trebaju novac – i trebaju ga brzo. Peter (Jan Josef Liefers) je glumac koji živi na staroj slavi i čiji se bankovni račun polako topi. Marketinškom profesionalcu Maxu (Matthias Schweighöfer) je puna kapa šefova i želi otvoriti vlastitu agenciju. A boksač Chris (Til Schweiger) želi otvoriti vlastitu dvoranu, prvenstveno kako bi impresionirao svoju vojsku obožavateljica. Žrtveno su janje brzo pronašli: investicijskog savjetnika Tobiasa (Michael Bully Herbig). Ali ne znaju da je Tobias već u problemu…

 

CINESTAR PORTANOVA TJEDNI PROGRAM:

{edocs}Cinestar/cinestar271.pdf,495,495,link{/edocs}

Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

[important title=]NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Četvorica protiv banke". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati sam osvoje IME i PREZIME. Dobivene ulaznice mogu se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 1.11.

DOBITNICE:
Sanela Šerfezi
Lea Levaković[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!