Lifestyle / Cinestar

CineStar Osijek program od 05.10. do 11.10.2017.

CineStar Osijek program od 05.10. do 11.10.2017.

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Neparožderi" u našoj nagradnoj igri!

Neparožderi

IZVORNO IME: The Oddsockeaters
REDATELJ: Galina Miklínová  |  ŽANR: animacija, avantura
ULOGE: Goran Navojec, Ronald Žlabur, Žarko Potočnjak, Maja Posavec
TRAJANJE FILMA: 86 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: Češka, Slovačka, Hrvatska 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Češko-slovačko-hrvatski animirani film, koji se temelji na istoimenom književnom predlošku češkog autora Pavela Šruta, prati bandu malenih, simpatičnih i običnim ljudima nevidljivih bića koja nama ljudima kradu po jednu čarapu iz para, tj. onu neparnu. Stoga ujutro kada se probudimo, ne možemo naći drugu čarapu. Glavni junak je mali neparožder Hihić koji mirno živi sa svojim djedom kojem se primiče kraj života. Hihić stoga mora pobijediti svoje strahove, izaći iz stana te pronaći strica zvanog Padre, za kojeg nije ni znao da postoji.  Padre predvodi grupu neparoždera koji se skrivaju pod tavanom kuće u kojoj živi i luckasti profesor Oto koji svim silama želi dokazati svijetu da mali neparožderi doista i postoje. Problem nastaje kada druga skupina neparoždera, zvani Kojoti, pokuša zavladati terenom koji kontrolira Padre i ukrasti njegovu zalihu čarapa. Naš junak Hihić nastoji pomoći i izboriti se za svoje mjesto u grupi kao i pravo da ima vlastitu rodbinu.

 

CINESTAR PORTANOVA TJEDNI PROGRAM:

{edocs}Cinestar/cinestar269.pdf,495,495,link{/edocs}

Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

[important title=]NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Neparožderi". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati sam osvoje IME i PREZIME. Dobivene ulaznice mogu se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 18.10.

DOBITNICE:
Ivana Budrovac
Antonija Štefanac Prodanović[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!