CineStar Osijek program od 14.09. do 20.09.2017.

CineStar Osijek program od 14.09. do 20.09.2017.

cinestar-kino

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Otmica" u našoj nagradnoj igri!

Otmica

IZVORNO IME: Kidnap
REDATELJ: Luis Prieto   |  ŽANR: triler
ULOGE: Halle Berry, Dana Gourrier, Lew Temple
TRAJANJE FILMA: 94 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: SAD

U SAD-u, svakih 40 sekundi nestane jedno dijete. Nikada ne razmišljate da se to može dogoditi i vama. Dok se ne dogodi. Sama i uplašena, Kate McCoy ne želi prepustiti sudbinu i život svoga sina otmičarima. U ključnom trenutku ona odluči uzvratiti. U napetoj utrci protiv vremena, Kate ništa ne može spriječiti u nevjerojatnoj potjeri spašavanja života svoga sina.Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Otmica". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Otmica"  Ime i Prezime . (obvezno na kraju poruke napišite i svoje ime i prezime!) Dobivene ulaznice mogu se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 27.09.

DOBITNICE:
Ivana Antolić
Karolina Novaković

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Utorak

Srijeda