CineStar Osijek program od 07.09. do 13.09.2017.

CineStar Osijek program od 07.09. do 13.09.2017.

cinestar-kino

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Mali Bigfoot 2D" u našoj nagradnoj igri!

Mali Bigfoot 2D

IZVORNO IME: The Son of Bigfoot
REDATELJ: Jeremy Degruson, Ben Stassen  |  ŽANR: animacija, avantura
ULOGE: Vesna Ravenšćak Lozić, Enes Vejzović, Aleksandar Cvjetković, Alen Šalinović
TRAJANJE FILMA: 92 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: Francuska, Belgija

Trinaestogodišnji Adam kreće u potragu za svojim davno izgubljenim ocem. Ubrzo otkriva da mu je otac ni više ni manje nego legendarni Bigfoot koji se godinama skrivao duboko u šumi kako bi zaštitio sebe i svoju obitelj od velike korporacije HairCo., koja želi izvoditi eksperimente s njegovim DNA-om. Otac i sin počinju nadoknađivati izgubljeno vrijeme, a Adam uskoro otkriva kako također ima super-moći. Međutim, nije svjestan da je njegova potraga za ocem dovela korporaciju HairCo. bliže Bigfootu.Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Mali Bigfoot 2D". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Mali Bigfoot 2D."  Ime i Prezime . (obvezno na kraju poruke napišite i svoje ime i prezime!) Dobivene ulaznice mogu se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 20.09.

DOBITNICI:
Aleksandra Bosančić
Karla Kajan

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Srijeda

Četvrtak