Lifestyle / Cinestar

CineStar Osijek program od 31.08. do 06.09.2017.

CineStar Osijek program od 31.08. do 06.09.2017.

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Tulipanska groznica" u našoj nagradnoj igri!

Tulipanska groznica

IZVORNO IME: Tulip Fever
REDATELJ: Justin Chadwick  |  ŽANR: Drama, Romantični
ULOGE: Alicia Vikander, Cara Delevingne, Jack OConnell
TRAJANJE FILMA: 105 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: SAD, Velika Britanija

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mlada Sophia udala se za bogatog trgovca Cornelisa Sandvoorta. U Amsterdamu je u 17. stoljeću bilo uobičajeno da imućni građani daju izraditi obiteljski portret, pa tako Cornelius i Sophia poziraju mladom siromašnom umjetniku Jan Van Loosom. Sophia i Jan započinju strastvenu ljubavnu aferu. Mladi ljubavnici namjeravaju pobjeći, no treba im novac, koji se u to vrijeme u Amsterdamu mogao zaraditi zahvaljujući nevjerojatnoj trgovini tulipanima kada se jedan jedini cvijet prodavao za deset puta više no što je tada iznosila prosječna godišnja plaća.

{edocs}Cinestar/cinestar264.pdf,495,495,link{/edocs}

Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

[important title=]NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Tulipanska groznica". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Tulipanska groznica" . Dobivene ulaznice mogu se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 13.09.

DOBITNICE:
Ivana Penava
Maja Abramić[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!