CineStar Osijek program od 31.08. do 06.09.2017.

CineStar Osijek program od 31.08. do 06.09.2017.

cinestar-kino

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Tulipanska groznica" u našoj nagradnoj igri!

Tulipanska groznica

IZVORNO IME: Tulip Fever
REDATELJ: Justin Chadwick  |  ŽANR: Drama, Romantični
ULOGE: Alicia Vikander, Cara Delevingne, Jack OConnell
TRAJANJE FILMA: 105 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: SAD, Velika Britanija

Mlada Sophia udala se za bogatog trgovca Cornelisa Sandvoorta. U Amsterdamu je u 17. stoljeću bilo uobičajeno da imućni građani daju izraditi obiteljski portret, pa tako Cornelius i Sophia poziraju mladom siromašnom umjetniku Jan Van Loosom. Sophia i Jan započinju strastvenu ljubavnu aferu. Mladi ljubavnici namjeravaju pobjeći, no treba im novac, koji se u to vrijeme u Amsterdamu mogao zaraditi zahvaljujući nevjerojatnoj trgovini tulipanima kada se jedan jedini cvijet prodavao za deset puta više no što je tada iznosila prosječna godišnja plaća.Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Tulipanska groznica". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Tulipanska groznica" . Dobivene ulaznice mogu se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 13.09.

DOBITNICE:
Ivana Penava
Maja Abramić

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Srijeda

Četvrtak