Lifestyle / Cinestar

CineStar Osijek program od 03.08. do 09.08.2017.

CineStar Osijek program od 03.08. do 09.08.2017.

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Širom raširenih ruku" u našoj nagradnoj igri!

Širom raširenih ruku

IZVORNO IME: With Open Arms
REDATELJ: Philippe De Chauveron  |  ŽANR: komedija
ULOGE: Christian Clavier, Elsa Zylberstein, Ary Abittan
TRAJANJE FILMA: 92 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: Francuska 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jean-Etienne Fougerole je humanist i član francuske književne i medijske scene, oženjen bogatom nasljednicom koja živi daleko od svakodnevne stvarnosti. On tijekom televizijske emisije promovira svoj novi roman Širom raširenih ruku, koji potiče dobronamjernost i otvorenost prema različitostima. Njegov ga protivnik izaziva da pokaže kako prakticira ono što propovijeda, i time ga na prepad izigra, jer ovaj prihvaća izazov kako ne bi izgubio obraz. Te iste večeri, pojavljuje se nepozvan gost na pragu njegovog raskošnog doma. Fougeroleova uvjerenja će tada biti ozbiljno na kušnji.

Cinestar dan za 10 - filmski hitovi za samo 10 kuna

{edocs}Cinestar/cinestar261.pdf,495,495,link{/edocs}

Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

[important title=]NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Širom raširenih ruku". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Širom raširenih ruku" . Dobivene ulaznice mogu se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 16.08.

DOBITNICI:
Davor Čopčić
Emilia Ergotić[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!