CineStar Osijek program od 29.06. do 05.07.2017.

CineStar Osijek program od 29.06. do 05.07.2017.

cinestar-kino

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Kako je Gru postao dobar 2D" u našoj nagradnoj igri!

Kako je Gru postao dobar 2D

IZVORNO IME: Despicable Me 3
REDATELJ: Pierre Coffin, Kyle Balda  |  ŽANR: Animirani, komedija, avantura
ULOGE: Rene Bitorajac, Zoran Pribičević, Hana Hegedušić, Dražen Bratulić
TRAJANJE FILMA: 90 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: SAD

Nove avanture Grua i njegovih malaca, izazvane su pojavom Gruovog izgubljenog brata blizanca Drua, kojima je u originalnoj verziji glas posudio komičar Steve Carell. Jedan od kreatora “South Parka”, Trey Parker je u originalnoj verziji posudio glas zlikovcu Balthazaru Brattu, koji je kao dijete bio zvijezda, a sada je kao odrastao opsjednut likom koji je bio 80-ih godina. Balthazar će biti najveći Gruov neprijatelj do sada.Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Kako je Gru postao dobar 2D". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Kako je Gru postao dobar 2D" . Dobivene ulaznice mogu se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 12.07.

DOBITNICE:
Biljana Budimir
Katarina Varnica

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja