CineStar Osijek program od 22.06. do 28.06.2017.

CineStar Osijek program od 22.06. do 28.06.2017.

cinestar-kino

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Transformers: Posljednji vitez" u našoj nagradnoj igri!

Transformers: Posljednji vitez

IZVORNO IME: Transformers: The Last Knight
REDATELJ: Michael Bay  |  ŽANR: Akcijski, avantura, SF
ULOGE: Mark Wahlberg, John Goodman, Anthony Hopkins
TRAJANJE FILMA: 150 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: SAD

Pripovjedač Anthony Hopkins nas uvodi u priču povijesnim prizorima, uz scene viteza na konjima, zapaljenim strijelama do nacističke Njemačke pa sve do suvremenog doba. Grad je devastiran, Optimus Prime pluta beživotno u svemiru, a Cade Yeager je tražen od strane vlasti. Da stvar bude gora, nezaustavljiva sila zla ide prema Zemlji...Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Transformers: Posljednji vitez". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Transformers: Posljednji vitez" . Dobivene ulaznice mogu se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 05.07.

DOBITNICI:
Adrijan Mučaj
Darko Jerkić

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja